Τα Λυκάκια και πάλι στο γήπεδο!!

Τα Λυκάκια και πάλι στο γήπεδο!!

Μετά από 6 μήνες ήρθε η πολυπόθητη στιγμή της επανέναρξης της αθλητικής δραστηριότητας και στα τμήματα των Ακαδημιών μας! Η διακαής επιθυμία των

παιδιών να ανταμώσουν και πάλι με τους προπονητές και τους συναθλητές τους παίρνει σάρκα και οστά αφού από τη Δευτέρα 17 Μαΐου επαναλειτουργούν πλέον όλα τα τμήματα μας.
Οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών μας έχουν ήδη φροντίσει όλα όσα χρειάζονται για την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όπως καθορίστηκαν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την αρμόδια επιτροπή των λοιμωξιολόγων, ενώ οι προπονητές μας έχουν ετοιμάσει ειδικά προγράμματα σταδιακής εκγύμνασης, προκειμένου τα παιδιά με απόλυτη ασφάλεια να μπουν σε προπονητικούς ρυθμούς μετά από την πολύμηνη αδράνεια.
Όλα είναι έτοιμα πια και με μεγάλη χαρά περιμένουμε από κοντά τα Λυκάκια μας να γεμίσουν με το γέλιο, το πάθος και την αστείρευτη τους ενέργεια το γήπεδο. Με γνώμονα την υγεία και τη σωματική τους ακεραιότητα θα κινηθούμε όλοι, ώστε σύντομα να τα χαρούμε και πάλι να ξεδιπλώνουν αγωνιζόμενα το ταλέντο τους!
Υπενθυμίζουμε πως είναι απαραίτητη η προσκόμιση της δήλωσης αποτελέσματος του self test από το τεστ στο οποίο υποβάλλονται για το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση, καθώς και η χρήση μάσκας κατά την προσέλευση και αποχώρηση τους από την προπόνηση. Οι ώρες προπονήσεων παραμένουν ως έχουν όπως φαίνεται και στο πρόγραμμα.
Τέλος στην ανυπομονησία Λυκάκια!!! Καλή αντάμωση από κοντά τη Δευτέρα!!!

powered by social2s