Η διεθνής αναγνώριση της ανάπλασης της πλατείας του Αργους δικαιώνει κάθε φορά τον Δ. Καμπόσο

  Η διεθνής αναγνώριση της ανάπλασης της πλατείας του Αργους δικαιώνει κάθε φορά τον Δ. Καμπόσο

Αφού δώσουμε συγχαρητήρια στο 1ο λύκειο Άργους που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Μαθητικό Συνέδριο της ASPnet και διακρίθηκε, αξίζει να πούμε πως η διάκριση αυτή οφείλεται στην αντιπροσωπευτική φωτογραφία που έπρεπε να ανεβάσουν τα

παιδιά στο διαδίκτυο, της πόλης τους.

Αναφερόμαστε στην φωτογραφία με την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου που «ανέβηκε» στο διαδίκτυο από τα παιδιά μας η οποία στάθηκε η αφορμή να επιλεγεί το σχολείο μας και να γίνει ευρέως γνωστό ανάμεσα σε 55 χώρες .

Και η πιο αρχαία πόλη της Ευρώπης να δώσει για άλλη μια φορά το μοναδικό της στίγμα.

Όλο αυτό αποτελεί μια επιπλέον αναγνώριση και δικαίωση για την πόλη μας και έρχεται βεβαίως ως συνέχεια του χρυσού βραβείου που κατέκτησε ο Δήμος Άργους Μυκηνών το 2017 , για την ολοκληρωμένη ανάπλαση του ιστορικού κέντρου του Άργους στην κατηγορία Υποδομές και Αστική Ανάπλαση των Best City Awards 2017.
Στην κατηγορία που βραβεύτηκε ο Δήμος Άργους Μυκηνών, διαγωνιστηκε ο σχεδιασμός, η καινοτομία και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μιας πόλης, καθώς και της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξής της.
Αυτή και μόνο είναι η τρανή απόδειξη αποκατάστασης της αλήθειας για το ποιο είναι το Άργος στον σύγχρονο κόσμο, είναι η αναγνώριση του έργου ενός δημάρχου, του Δημήτρη Καμπόσου διεθνώς , όσο και αν μερικοί μυρικάζουν ακόμα την μιζέρια τους.

powered by social2s