Δεν "μασάει" ο Καμπόσος από "αλισβερίσια" και "πιέσεις"

Δεν "μασάει" ο Καμπόσος από "αλισβερίσια" και "πιέσεις"

Οι πολίτες βλέπουν. Η κοινωνία σχεδόν πάντα είναι πιο μπροστά από εκείνους που θέλουν να χειραγωγήσουν

τη γνώμη της.Πόσες εκλογικές αναμετρήσεις θες να μετρήσεις για να παραδεχθείς πως είναι Αξίωμα. Είναι τα αντανακλαστικά του κόσμου  και η αλήθεια που λάμπει όση λασπη και να δεχθεί. 
Αυτό το καιρό γίνεται ένα "αλισβερίσι" του 50αρικου με δόλωμα τον δήμο Άργους Μυκηνών.

Ο Καμπόσος και οι μνηστήρες. 

Προσπαθούν λοιπόν κάποιοι που δεν έχουν ιδέα απο πολιτική, ανακαλύπτοντας κάθε εβδομάδα και υποψήφιο δήμαρχο απέναντι στον Καμπόσο πως έτσι ανεβάζουν το κασέ τους εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όποιος όμως ξέρει και αναλύει την πραγματικότητα ξέρει πως ο Καμπόσος δεν τσιμπάει από τέτοιου είδους δολωματα.


Δεύτερον, πως ο Καμπόσος τώρα που το έργο του φαίνεται δεν φοβάται κανέναν υποψήφιο ,πόσο μάλλον κάποιους που πασχίζουν να μπουν σε δημόσιο διάλογο μαζί του για να απασχολήσουν το "κόμμα" τους .

Το κόμμα όμως γνωρίζει πως ούτε για  απόκομμα μια τέτοιου είδους υποψηφιότητα δεν κάνει.

Η εποχή του Δ.Καμπόσου έχει την υπογραφή του με μια πλειαδα έργων .Πιστεύει κανείς πως έχει να φοβηθεί τον οποιονδήποτε τώρα που  το αφήγημα του και το παρουσιάζει στην κοινωνία με έργα μεγάλα ;

Πιστεύει κανείς πως μπορεί κάποιος και να σταθεί απέναντι για να πει τι, σε πολίτες που έχουν σπάσει το φράγμα των κομματων τους και στηρίζουν Καμπόσο με κλειστά μάτια για να αλλάξει η μοίρα του τόπου τους; 


Γι αυτό αφου δεν μπορείτε να μετρήσετε την τεράστια δυναμική του Καμπόσου, μετρήστε τουλάχιστον το μπόι σας κάποιοι.

Με μηνύσεις και αγωγές ξεκίνησε στις δηλώσεις του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας. Λέτε να "μασήσει" από παζάρια που δεν έχουν αντίκρισμα; Προσοχή! Κάποιοι θα εκτεθείτε και θα διασυρθείτε!

 

 

powered by social2s