Χορηγούμενες ύβρεις

Χορηγούμενες ύβρεις

Λοιπόν δεν ξέρω έαν το έχετε καταλάβει πως κάποιοι επικοινωνιαλόγοι της συμφοράς βάλθηκαν με τα χέρια στις τσέπες να γεμίσουν το μυαλό

ενός ανθρώπου που δεν έχει να μετρήσει ούτε μια πρωτοβουλία, έργο, ιδέα από όποια θέση και αν κατείχε πως μπορεί να πάει για δήμαρχος απέναντι σε έναν δήμαρχο με πολύ μεγάλη αποδοχή και τεράστιο έργο.


Οι επικοινωνιολόγοι εάν είχαν στο οπλοστάσιό τους κάτι που θα μπορούσε "το κουτσό το άλογο" να ρεφάρει θα το είχαν ήδη εμφανίσει αντί να κάνουν χορηγούμενη μια συνέντευξη όπου το πουλέν μόνο βρίζει .


Πριν 2 μήνες ο Περιφερειάρχης παραδέχθηκε πως στην Αργολίδα δεν έχει γίνει τίποτα εκθέτοντας πρωτίστως τους συνεργάτες του.

Διαγκωνίζονται οι παράγοντες είχε πει ο κ. Νίκας και δεν έχει γίνει τίποτα .Ενώ σήμερα εκείνοι που θα πρέπει να μας πουν τι έκαμαν για το τόπο τους , εκείνοι επιρρίπτουν ευθύνες στον δήμαρχο λες και απευθύνονται σε αμόρφωτους και αστοιχείωτους πολιτες που δεν γνωρίζουν ποιος οφείλει να κάνει τι.


Οι αυτοδιοικητικοί του τίποτα νομίζουν πως με αυτά τα τερτίπια θα ανοίξουν έναν απευθείας διάλογο για τα μεγάλα ζητούμενα του δήμου.

Τους διαύλους επικοινωνίας τους ανοίγεις όταν είσαι στα πράγματα, όταν είσαι "εκτός" και κυρίως εκπέμπεις σε άλλες συχνότητες που μόνο να επωφεληθούν θέλουν και όχι να προσφέρουν τους κλείνεις τυος διαύλους. Δεν γίνεσαι ομοτράπεζος .Δεν μπορείς.
Ο κύριος με τις ύβρεις χορηγούμενες θα πρέπει να καταλάβει πως τα κόμματα δεν δίνουν δημαρχίες , δίνουν στηρίξεις στην καλύτερη αυτοδιοικητική πρόταση.Τα κόμματα συνήθως ακολουθούν την κοινωνία.Κάνουν και πολλές φορές στην άκρη. 


Και την κοινωνία για να την κερδίσεις πρέπει να προσφέρεις , να δουλέψεις, να δώσεις. Να είσαι κυρίως αυθεντικός. Και να εμπνεύσεις. Και η έμπνευση δεν είναι ποτέ χορηγούμενη στο φέισμπουκ. Θέλει πεζοδρόμιο και δίνεται στο φως της ημέρας.

powered by social2s