Ο Καμπόσος και οι υποψήφιοι βουλευτές - Ποιον θα στηρίξει ο δήμαρχος με την μεγάλη απήχηση;

Ο Καμπόσος και οι υποψήφιοι βουλευτές  - Ποιον θα στηρίξει ο δήμαρχος με την μεγάλη απήχηση;


Στο τρέξιμο βρίσκονται βουλευτές, υποψήφιοι βουλευτές και εν δυνάμει υποψήφιοι ,εν όψει πρόωρων εκλογών που μπορεί η κυβέρνηση

να διαψεύδει αλλά όλα δείχνουν πως έχουν πάρει τον δρόμο τους.
Εκεί λοιπόν γίνονται και τα μπλεξίματα.Εκεί ακριβώς που γίνεται η "αναγνώριση" του ποιος είναι με ποιον. Και επειδή αυτή η αναγνωριστική αφορά και τον ισχυρό άνδρα του δήμου Άργους Μυκηνών όλοι αναρωτιούνται ΠΟΙΟΝ υποψήφιο θα στηρίξει αυτή την φορά ο Καμπόσος;
Η απάντηση είναι πολύ εύκολη αφού πολύ νωρίς ο δήμαρχος έχει ξεκαθαρίσει με τον πιο σαφή τρόπο πως στηρίζει βουλευτές που καταγονται απο τον δήμο Άργους Μυκηνών. Και μάλιστα παροτρύνει τους συμπολίτες του να ψηφίζουν μόνο Αργείτες, γιατί πιστεύει πως ο τόπος του απο το νυν βουλευτή της ΝΔ δεν βοηθήθηκε καθόλου, ίσα ίσα του ξήλωναν τα σιρίτια , τις υπηρεσίες και εκείνος δεν μίλησε ποτέ για την αδικία που συντελείται. Να φεύγουν οι υπηρεσίες από την πιο πυκνοκατοικημένη πόλη του νομού και ο βουλευτής να μην κάνει τιποτα!
Σε αυτή τη φάση, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, ο Καμπόσος πουσάρει όλους τους Αργείτες να μπουν στη Βουλή. Ακόμα και τους Πασόκους!
Τον ρωτούν δημότες του αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι του και του λένε ότι άλλοι θα στηρίξουν Σιδέρη και άλλοι Παναγιωτοπούλου. Να  ψηφισετε ανθρώπους από τον τόπο μας τους απαντάει.
Κάποιοι τον ρωτούν αν ο ίδιος θα στηρίξει κάποιον. "Δεν θα στηρίξω ιδιαίτερα κανέναν, το τι θα κάνω στην κάλπη αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία, όμως δεν θα προσβάλλω τον αγώνα κανενός, οι δημοτικοί μου σύμβουλοι ας κάνουν ότι θέλουν στα πλαίσια της εντοπιότητας πάντα ,εγώ θα είμαι ΟΥΔΕΤΕΡΟΣ !"
Αυτά είπε ο δήμαρχος με τη μεγάλη απήχηση στον κόσμο, ο Δημήτρης Καμπόσος

powered by social2s