Εντυπωσιάζει το νέο Άργος επισκέπτες και παραθεριστές

Εντυπωσιάζει το νέο  Άργος  επισκέπτες και παραθεριστές

Τις τελευταίες ημέρες που ξεκίνησαν και οι αφίξεις επισκεπτών και παραθεριστών λόγω καλοκαιριού πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης

του δημάρχου Δ.Καμπόσου γίνονται δέκτες πολύ θετικών σχολίων για την πόλη του Άργους που φαίνεται πως πλέον κάνει την διαφορά .
Αλλά και συνεργάτης μας συνάντησε συγγενή του που ήρθε μετά από 10 χρονιά φέτος από τον Καναδά."Δεν αναγνωρίζουμε πια το Άργος. Έχει αλλάξει εντελώς, έγινε μια κοσμοπολίτικη και όμορφη ευρωπαϊκή πόλη ." του είπε.
Όποιος έχει χρόνια να επισκεφθεί το Άργος το έχει αντιληφθεί αμέσως, πως ο Καμπόσος του έδωσε έναν άλλο αέρα.
Μάλιστα όσοι είχαν αφήσει το Άργος πριν από 10 και 15 χρόνια θα θυμούνται μια πόλη γκρίζα, χωρίς προσωπικό ύφος. Μια πόλη αφημένη στο χρόνο και παραδομένη στο ανύπαρκτο παρόν της.
Το νέο Άργος είναι αλλιώς, διαπιστώνουν όλοι.Είναι σύγχρονο αλλά με εκείνη την αριστοκρατική κληρονομιά την οποία αναδεικνύει και υπερηφανεύεται.Αλλά προπάντων είναι μια εξωστρεφής , χαρούμενη πόλη. Γι αυτό όλοι οι επισκέπτες αλλά και οι παλαιοί Αργείτες συνηθίζουν να λένε μόλις αντικρίζουν τα έργα του Καμπόσου "Να προσέχετε τον δήμαρχό σας.Αυτός αν μείνει λίγα χρόνια ακόμα θα κάνει θαύαματα. Όταν αναβαθμίζεται ένας τόπος ταυτόχρονα αναβαθμίζονται και οι περιουσίες των κατοίκων "

powered by social2s