Τουρίστας μόνος θέση ψάχνει!Πού πας ρε Καραμήτρο εδώ είναι..Καμπόσος

Τουρίστας μόνος θέση ψάχνει!Πού πας ρε Καραμήτρο εδώ είναι..Καμπόσος

Ακούγοντας τον Καμπόσο να μιλά για τον "τουρίστα πρώην" αντιπεριφερειάρχη, αναρωτιόμουν "Καλά τόσο αυτοκαταστροφικός μπορεί να γίνει ένας άνθρωπος

, έστω και τουρίστας δηλαδή cool και να τα βάζει με τον δήμαρχο Αργους Μυκηνών!


Είναι πώς να σου το πω πιο ευγενικά, δεν έχεις πάρει μυρωδιά τι κάνεις, δεν έχεις πάρει πρέφα πώς πέρασαν τα χρόνια και εσύ δεν έχεις κάνει τίποτα, και κυρίως δεν έχεις πάρει είδηση πως αυτός που πας να τα βάλεις ,δεν είναι απλώς κάποιος, είναι Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ , ο βραβευμένος, ο των μεγάλων ποσοστών, των μεγάλων έργων και ελπίδων!


Κι εσύ δεν έχεις κάνει και τίποτα ρε μαύρε μου, για να δημιουργήσεις μια υποτυπώδη ενόχληση, να σε πάρει στα σοβαρά αυτός, να προβληματιστεί και ο περίγυρος.
Σήμερα ακούγοντας τον Καμπόσο να σου λέει τι εξήγγειλε ο Νίκας το 2020 ,έργα που ούτε τα άγγιξες εσύ, ούτε ασχολήθηκες μου ήρθαν τα γέλια για το πώς νομίζεις πως θα πάρεις ΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Ανακοινωσε ο Νίκας για τις ΔΕΥΑ , για τον χείμαρο του Κιβερίου, για τα έργα στον Αναβαλο,για δρόμους, για το τραίνο που δεν ήλθε ποτέ , για τον Ερασίνο, για την αποχέτευση της Λέρνας ,για την κουνουποκτονία ΚΙ ΕΣΥ δεν έκανες ΤΙΠΟΤΑ. Και ρηγμένοι και κυνηγημένοι από τα κουνούπια! Έλεος!


Επειδή η ρετσινιά του "τουρίστα πρώην" μένει, που να πάρει, και επειδή αν σε ρωτήσουν ,ΑΝ λεω, τι έκανες για το Άργος θα δυσκολευτείς πολύ να ολοκληρώσεις πρόταση σε συμβουλεύουμε να αλλάξεις θέμα.
Τι στα κομμάτια σας συμβουλεύει η επιλοχίας;
Παναγιώτη Νίκα, έχεις βάλει λύκο να φυλάει τα πρόβατα εδω!
Δεν έχει ιδέα του τι κάνει και θα σε βγάλει χωρίς να να το καταλάβεις στη σέντρα Μαζέψτε την επιλοχία της συμφοράς μέχρι τις εκλογές. Να σώσεις ό,τι σώζεται.

powered by social2s