Βέβαιη η εξευτελιστική ήττα των ποντικών!

Βέβαιη η εξευτελιστική ήττα των ποντικών!

Ax! Αυτό το Άργος - αυτός ο δήμος Άργους Μυκηνών - που τον έκανε ο Καμπόσος πολύτιμο θώκο εκεί που ήταν για δεκαετίες

απαξιωμένος και τώρα περιφέρονται οι μνηστήρες έξω από "Παλάτι των Μυκηνών", χωρίς να ξέρουν πώς θα μπουν μέσα έτσι ξυπόλητοι!
Ακούγοντας διάφορα για κάποιους φερέλπιδες απο τη ΝΔ που έχουν διακαή πόθο να κατεβουν , μου ήλθε στο νου εκείνη η ιστορία των ποντικών που έκαναν συνέλευση για την εξόντωση του γερου γάτου που τους είχε ρημάξει!Είχε φάει σχεδόν όλα τα ποντικια! Ένας νέος ποντικός αναρωτήθηκε πώς θα τον εντοπίσουν τον γάτο και πώς θα τον παρακολουθούν.Ο γέρος σοφός ποντικός έδωσε την απάντηση και τους είπε πως θα πρέπει να του κρεμάσουν μια κουδούνα. Ποιος όμως θα μπορούσε να του την κρεμάσει;
Εκεί είναι ακριβώς ι το ερώτημα: Ποιος θα κάτσει απέναντι από τον Καμπόσο;

Εκείνος που θα κάτσει απέναντι του, θα πρέπει πρώτα από όλα να θυμηθεί την ιστορία:
* Ο Καμπόσος στην πρώτη του εκλογική νίκη είχε απέναντι τον κ. Κοτσωβό (ΝΔ)
* Στις επόμενες εκλογές και στην δεύτερη μεγάλη του νίκη 62% είχε απέναντι τον πρώην δήμαρχο Πλατή(ΝΔ)
* Στις εκλογές του 2019 με ένα πολύ δύσκολο σύστημα πίστευαν όλοι πως τον είχαν αλυσοδέσει με το νόμο, με τη λάσπη αλλά και με πολλούς νεοδημοκράτες απέναντι, ήταν από τους λίγους δημάρχους στην χώρα και μάλλον ο μόνος στην Πελοπόννησο από τους μεγάλους δήμους που εξελέγη από την πρώτη Κυριακή με 57%
Σήμερα αυτός που θα σταθεί απέναντι του ,θα πρέπει να βρει 170 υποψηφίους τουλάχιστον, να δημιουργήσει ψηφοδέλτιο στο 80 % των δημοτικών διαμερισμάτων όπου στο 40% να είναι γυναίκες.
Προσπαθούν όλο αυτό το διάστημα, είναι αλήθεια, να βρουν κάτι που θα κολλήσει στο όχημα της προεκλογικής περιόδου και θα βλάψει τον δήμαρχο. "Φεύγουν οι επιχειρηματίες από το Άργος " διέδιδαν, για να αποδειχθεί πως ανοίγουν νέες επιχειρήσεις πάνω στα έργα της δημοτικής αρχής. Το δήλωσαν οι άνθρωποι , δεν το διέδωσαν!
Κατέρρευσε το αφήγημα!
Με όσο πιο αντικειμενική ματιά, θέλουν δεν θέλουν κάποιοι, καλώς ή κακώς για άλλους, η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών έχει ταυτίσει την ζωή της και την μοίρα της με τον δήμαρχο Καμπόσο, όσο εκείνος επιθυμεί να δημιουργεί για τον τόπο του. Μπετόν αρμέ είναι αυτή η πλειοψηφία και δεν μετακινείται.
Θα συμβούλευα στους φερελπιδες να κάνουν αυτό που συνέβη με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά και τον Δημήτρη Κωστούρο στον δήμο Ναυπλίου.
Εάν θέλουν να πάρουν μια θέση στην "επετηρίδα", έαν ίσως η μοίρα και η ζωή το θελήσει κάποτε να γίνουν δήμαρχοι, αντί να πάνε απέναντι και να υποστούν μια εξευτελιστική ήττα, που θα τους μαυρίσει το αυτοδιοικητικό τους παρόν και μέλλον, να ζητήσουν μια θέση στο ψηφοδέλτιό του. Να ρίξουν γέφυρες μαζί του αντί να στήνουν τείχη.
Διότι ο δήμαρχος Καμπόσος αποτελεί φαινόμενο για τα αυτοδιοικητικά πράγματα.Και τα τείχη τα γκρεμίζει!Κάντε λίγο πίσω για να δείτε την συνολική εικόνα , την αλήθεια.
Επομένως :Βάλτε την κουδούνα στην άκρη. Δεν είναι η ώρα της. Ισως σας χρειαστεί στο μέλλον. Πού ξέρεις;

powered by social2s