Η Γκάγκα είπε ΟΧΙ για το νέο Νοσοκομείο/ Οι "καλοχαιρέτες" τώρα θα ζητήσουν συγγνώμη για τον εμπαιγμό;

Η Γκάγκα είπε ΟΧΙ για το νέο Νοσοκομείο/ Οι "καλοχαιρέτες" τώρα θα ζητήσουν συγγνώμη για τον εμπαιγμό;

Το είπε ξεκάθαρα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα. Η κυβέρνηση ΔΕΝ πρόκειται να φτιάξει νέο Νοσοκομείο στην Αργολίδα.


Τώρα περιμένουμε να δούμε όλους τους "καλοχαιρέτες" στη σειρά να σκύβουν το κεφάλι και να ζητούν συγγνώμη απο τον λαό της Αργολίδας και κυρίως από τους ψηφοφόρους τους σε Άργος και Ναύπλιο που τόσα χρόνια εμπαίζουν.
Χαϊδεύουν αυτιά, χτυπάνε πλάτες με συγκατάβαση και δεν  τολμούν να πουν την αλήθεια.

Aλλοι δίνουν ταχα και χρήματα για να φτιάξουν ένα νοσοκομείο λες και πρόκειται για ψιλικατζίδικο. Όλοι κρύβουν την αλήθεια.

Γιατί όποιος την ξέρει, θα θυμάται πως μόνο ο Καμπόσος είχε μιλήσει γι αυτό.

Είχε πει ΟΧΙ στην κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος όταν υπάρχει ένα νοσοκομείο στη πολυπληθέστερη πόλη της Αργολίδας που έχει υποστηριχθεί οικονομικά και από τον δήμο αλλά και από δωρεές και διαθέτει τον χώρο για να επεκταθεί να εκσυγχρονιστεί και να γίνει το ισχυρό νοσηλευτικό ίδρυμα του Νομού. Στο Νοσοκομείο του Άργους μπορεί να γίνει το νέο Μεγαλο Νοσοκομείο Αργολίδας που πληρεί όλα τα αντικειμενικά κριτήρια.

ΚΑΝΕΝΑΣ δεν τόλμησε .Όλοι μέχρι να μιλήσει η Γκαγκα και να πει ΟΧΙ έταζαν λαγούς με πετραχίλια.
Περιφέρεια ,παρατρεχάμενοι και ο βουλευτής.
Κύριε βουλευτά τι έχετε να πείτε για την εξέλιξη αυτή; Που τόσα χρόνια ως "Καίσαρας" λέτε να γίνει ένα νέο ίδρυμα στη μέση της απόστασης , ωσαν να είναι το μωρό που πρέπει να κοπεί στη μέση, για να μην μετρήσουμε απώλειες στην καλπή; .Η Αργολίδα πληρώνει αυτή το "χτύπημα στην πλάτη" , το να τα έχουμε με όλους καλά και άσε τα προβλήματα να μαζεύονται κάτω από το χαλί.
Δεν ενοχλείστε κ. βουλευτά που ο νομός σας δεν μπορεί να έχει ένα σύγχρονο ίδρυμα;Που είναι κομμένος στη μέση και έρμαιο των τοπικών και πολιτικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων; Δεν ενοχλείστε, είναι σίγουρο. Αλλιώς θα κανατε κάτι.


Εδώ δεν ενοχληθήκατε που όλο ανακοινώνονται τα εγκαίνια της παιδιατρικής κλινικής του Άργους και όλο αναβάλονται. Η Παιδιατρική κλινική είναι κλειστή σε μια εποχή που μαθαίνουμε για νεες επιδημίες και έχει ενταθεί η προσοχή όλων των γονέων. Εσείς ; Θα κάνετε επιτέλους κατι για τον τόπο σας;

powered by social2s