Επικροτεί τις μεθοδεύσεις Μαλτέζου ο Περιφερειάρχης;

Επικροτεί τις μεθοδεύσεις Μαλτέζου ο Περιφερειάρχης;

Κύριε Μαλτέζο, ώρα είναι να μας δώσετε και μια απάντηση για όλα αυτά.Σας κατηγορούν για απραξία, και εσείς δεν έχετε απαντήσει ακόμα τίποτα.


Εκείνο το Μουσικό Σχολείο μαζί με όλα τα άλλα,απέδειξε πως δεν έχετε καμία επαφή με τα έργα. Τι ασχολείσθε λοιπόν;
Σήμερα ο Καμπόσος  είπε πολλά .Και ακόμα να συνέλθουν κάποιοι. Αναφέρθηκε και σε άλλα έργα που καιρός είναι να δώσετε μια απάντηση. Όσο περνά η ώρα και εσείς σιωπάτε τότε ναι, εκτίθεσθε.
Για να είμαστε απολύτως σωστοί δεν δημιούργησε το θέμα ο Καμπόσος, προκλήθηκε.

Εσείς το δημιουργήσατε. Επόμενο ήταν όταν θέτετε θέμα κακοδιοίκησης στο δήμο Άργους Μυκηνών να αναμένεται πως ο δήμαρχος θα απασφαλίσει
Ξέρετε πως θα απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση. Γιατί όπως έχει πει πολλές φορές θέλει τα κιτάπια του καθαρά.
Ο Καμπόσος δεν ήθελε εντάσεις. Δεν ξέρω τι έιδους βλέψεις έχετε κ. Μαλτέζο .Άφησε πολλά να εννοηθούν ο δήμαρχος και γι αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν.

Μας έκαναν εντύπωση.

Το να προσπαθείς να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη στο Άργος , πώς να στο πώ; Μοιάζει σαν να πηγαίνεις κατευθείαν στον τοίχο με 200 χιλ.
Με έναν δήμαρχο που τον αναγνωρίζει όλη η Ελλάδα, που φέρνει υπουργούς στις εκδηλώσεις του, που μιλούν με τα θερμότερα λόγια (βλέπε εγκαίνια Κολυμβητηρίου), έναν δήμαρχο που σημειώνει τέτοια ποσοστά, η κατάσταση φαντάζει κωμική αλλά και τραγική (αλλίμονο στους ευεργετηθέντες)

Όταν πολιτες γειτονικών δήμων , πολίτες δήμων από άλλους νομούς,εύχονται να είχαν έναν Καμπόσο, όταν το όνομα του έχει συνδεθεί με την ιστορία μεγάλων δημάρχων τότε κ. Μαλτέζο με τέτοιες μεθόδους προσπαθείτε να υπονομεύσετε τον Καμπόσο, και εκτίθεσθε ανεπανόρθωτα αλλά πολύ περισσότερο εκτίθεται ο Περιφερειάρχης.
Λοιπόν, καιρός είναι ο κ. Νίκας να καταλάβει πως ο συνεργάτης του θα του κάνει το απόλυτο κακό. Για την απραξία του αλλά και τους τακτικισμούς του.
Καλό είναι να μας απαντήσει εάν θέλει μια τέτοιου είδους διένεξη ο κ. Νίκας .Να ξέρουμε δηλαδή εάν επικροτεί αυτές τις μεθοδεύσεις.

powered by social2s