Πρόεδρος Ανέτοιμος - Μπάχαλο Συμβούλιο!

Πρόεδρος Ανέτοιμος - Μπάχαλο Συμβούλιο!

Μπάχαλο χθες το Περιφερειακό συμβούλιο και το θέμα δεν είναι αντιπολιτευτικό!Η αντιπολίτευση θα πει τα δικά της.


Εμεις θα γράψουμε κοιτώντας την πλειοψηφία.
Στο Περιφερειακό Συμβούλιο μαέστρος είναι ο πρόεδρος.

Και εκείνος οφείλει να έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται η συγκεκριμένη θέση στο κορυφαίο όργανο της Περιφέρειας.
Ο πρόεδρος οφείλει να έχει αντανακλαστικά να αποφεύγει τις κακοτοπιές και να κλείνει τις λακκούβες που ανοίγονται χωρίς να το καταλαβαίνει κανείς.
Ο πρόεδρος οφείλει να έχει γνώσεις τέτοιες που να προλαβαίνει τα θέματα τα φλέγοντα και να τα διαχειρίζεται μόνος του με συνοπτικές διαδικασίες.
Τι από όλα αυτά έγιναν χθες κ. Νίκα;


Το θέμα Σπυριδάκου και η αποπομπή της από την ΕΝΠΕ και το θέμα που έφερε ο Γιαννακούρας ,που τέθηκαν εκτός ευνοϊκής ρύθμισης για διαγραφή των οφειλών προς τη ΔΕΗ τη Γορτυνία και τη Μεγαλόπολη ερχόταν.
Και ένας πρόεδρος που όλα ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ τα γνωρίζει θα έπρεπε να ήταν ετοιμοπόλεμος!

Αν ήταν ο Σκατζός - ο προηγούμενος - θα άκουγε ,θα έδινε χρόνο και θα έδινε και ημερομηνία σε άλλη συνεδριαση την συζήτηση. Όσο για τη θεματάρα της Αρκαδίας  και τις πυροπληκτες περιοχές της θα την συζητούσε.

Θα έκανε ντριμπλα στη Νικολάκου και στον Τατούλη και δεν θα τους αντιμετώπιζε κατ αυτό τον αλαζονικό τρόπο και αμήχανο τρόπο, δινοντας την εντυπωση της βεντέτας στο ακροατήριο.


Λάθη πολλά, αμηχανία, το βλέμμα κάτω και μπάχαλο!
Λάθη πολλά στους χειρισμούς που εκθέτουν και εσάς προσωπικά.
Δεν το βλέπετε;

ΥΓ
*κ. Νίκα, οι πληροφορίες μας λένε πως έρχεστε Αργολίδα σήμερα, Προσέξτε τους χειροκροτητές. Και τους άλλους που σας λένε πως οι αντιπεριφερειάρχες θα πρέπει να αλλάζουν ανά "σεζόν".
Ελέγξετε τα όλα. Γιατί θα μείνετε μόνος!

 

 

 

 

 

powered by social2s