Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν τον Καμπόσο εκτός ΝΔ γιατί είναι ισχυρός

Τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ ήθελαν τον Καμπόσο εκτός ΝΔ γιατί είναι ισχυρός

Πώς μπορείς να διαχωρίσεις τον Δημήτρη Καμπόσο απο την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας; Δεν μπορείς να το πετύχεις καθώς είναι ο πιο επιτυχημένος αυτοδιοικητικός της δεξιάς

παράταξης.

Είναι εκείνος πού στις εκλογές του 2019 στήριξε με τις δυνάμεις του την επιλογή του κόμματος για την θέση του Περιφερειάρχη, Παναγιώτη Νίκα και με μία τεράστια εκδήλωση στο Άργος, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κεντρική ομιλία του νυν περιφερειάρχη, παρόντος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

 

Όλα τα κομματικά στελέχη παραδέχτηκαν πως η υποδοχή που επιφύλαξε ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών στον πρωθυπουργό και στα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και στον υποψήφιο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα ήταν από τις πιο θερμές και ηχηρές σε ολόκληρη την Πελοπόννησο.

 

Κι όμως υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί του αντίπαλοι εντός του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, που προσπαθούν με νύχια και με δόντια χρησιμοποιώντας ακόμα και τις τακτικές των Συριζαίων να αμαυρώσουν την εικόνα του στο κόμμα.

Όμως η προσπάθειά τους να του δημιουργήσουν πρόβλημα μέσα στη Νέα Δημοκρατία πέφτει συνεχώς στο κενό! Με παντιέρα τη διαγραφή του δημάρχου από τη Νέα Δημοκρατία ,με αφορμή την υπόθεση του Μπουτάρη, όπου ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε δηλώσει ότι "χέστηκε αν ο Κεμάλ έχει σκοτώσει 350 χιλιάδες Έλληνες", οι πληρωμένοι δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ άσκησαν πίεση ώστε να διαγραφεί ο δήμαρχος Αργους-Μυκηνών από τη Νέα Δημοκρατία για την παρακάτω δήλωση του: "Γιατί δεν μιλάει κανείς στον Μπουτάρη επειδή φοράει καπελάκι;".

Και αναρωτιούνται οι νοήμονες, γιατί το να λέει ο Μπουτάρης ότι δεν τον ενδιαφέρει για τους Έλληνες που σκότωσε ο Κεμάλ δεν μπορεί να εξοργίσει κάθε νοήμονα που αγαπάει την πατρίδα του και έχει ηθική;

Απο την άλλη το σχόλιο του Δημάρχου Καμπόσου για το "καπελάκι" του Μπουτάρη δεν δηλώνει εξύβριση προς τους Εβραίους ούτε μομφή για τους Εβραίους, όπως δεν θα δήλωνε αν έλεγε για παράδειγμα ότι ο Μπουτάρης είναι ΠΑΟΚ(θα έθιγε αυτό τους Παοκτζήδες;).Πότε δεν καταφέρθηκε εναντίον των Εβραίων ο Δήμαρχος Καμπόσος και γιατί άλλωστε να το κάνει;

Αλλά ο Καμπόσος αποτελούσε απειλή για τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ διότι ανοιχτά αποκαλούσε προδότη τον τότε πρωθυπουργό  ο οποίος είχε παραχωρήσει με την συμφωνία των Πρεσπών, όνομα ιστορία ιθαγένεια και γλώσσα, στους Σκοπιανούς!

Όπως ήταν απειλή για την τους κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και όλοι οσοι κατέβηκαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία.
Και ο Καμπόσος δεν ήταν ο μόνος που αποκαλούσε τον Τσίπρα προδότη καθώς όλη η Ελλάδα το έκανε και μάλιστα εκατομμύρια Ελλήνων έβγαιναν τότε στους δρόμους όπου τα ματ τους υποδέχονταν με ξύλο εφαρμόζοντας τα "ιδεώδη" της αριστεράς!

Ο Καμπόσος μίλησε για την πατρίδα του, υπερασπίστηκε την πατρίδα του, υπερασπίστηκε τους Έλληνες Ποντίους, που χάθηκαν από το σπαθί του Κεμάλ. Ποιος Έλληνας διαφωνεί; Κανένας! Ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών ξέρει να τιμά αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για το ύψιστο αγαθό την Ελευθερία!

Αυτό θα κάνει και σήμερα τιμώντας τους Έλληνες Εβραίους που έχασαν τη ζωή τους στο ολοκαύτωμα και τους νεκρούς της γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων, με ένα μνημείο που θα τοποθετηθεί στα τέλη του καλοκαιριού στο κέντρο του Άργους σε κεντρική πλατεία της πόλης και θα αναγράφει:
"Η αρχαιότερη πόλης της Ευρώπης, το Άργος στέλνει μήνυμα σε όλους τους λαούς, ποτέ πια γενοκτονίες και ποτέ πια ολοκαυτώματα αφιερωμένο στη μνήμη των Ελλήνων Ποντίων και των Ελλήνων Εβραίων"
Το μνημείο το έχει φιλοτεχνήσει η Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών και θα τοποθετηθεί στην πλατεία Δημοκρατίας
ώστε να μείνουν οι μαύρες αυτές στιγμές της ιστορίας, για πάντα χαραγμένες στη μνήμη όλων ώστε να μην επαναληφθούν.

Αυτός είναι ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, ο δήμαρχος που η ιστορία τον μνημονεύει ως αναμορφωτή του Δήμου Άργους Μυκηνών.Ο Δήμαρχος που βραβεύτηκε από την UNESCO για την προσφορά του στην οικογένεια, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον άνθρωπο. Ισχυρός, εργατικός,αποτελεσματικός, ειλικρινής. Ένας Δήμαρχος που τιμά τον τόπο του και αγαπά την Ελλάδα! Για αυτό και ο κόσμος του δίνει ποσοστά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση άνω του 65%!

 

 

 

 

 

 

 

powered by social2s