Βάζουν φωτιά στην πολιτική σκακιέρα οι κινήσεις Καμπόσου

Βάζουν φωτιά στην πολιτική σκακιέρα οι κινήσεις Καμπόσου

Πολλοί Υπουργοί πάνε κι έρχονται τον τελευταίο καιρό στο Άργος και δημιουργούν ερωτηματικά και ψιθύρους...δεδομένου ότι οι τόνοι έχουν σηκωθεί έντονα στην Βουλή ,κάποιοι μιλούν

για πρόωρες εθνικές εκλογές. Η προσωπική συνάντηση του Δημήτρη Καμπόσου , και το δείπνο που είχε με τον Υπουργό και επί χρόνια φίλο του Μάκη Βορίδη ,ξεκίνησε το γαϊτανάκι των συζητήσεων για υποψηφιότητα Καμπόσου στις βουλευτικές εκλογές. Κάποιοι για να καλύψουν την ανασφάλεια τους , μιλούσαν για διαγραφή Καμπόσου από την ΝΔ. Οι πιο υποψιασμένοι απαντούσαν ότι ο Καμπόσος ήταν είναι και θα είναι παιδί της ΝΔ... και ότι αυτό είναι γνωστό στο κόμμα κεντρικά.

Την δεύτερη βολή για να ανάψει η φημολογία έδωσε η επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιου Λιβανού στο Δημαρχείο του Άργους μετά την σύσκεψη στην Περιφέρεια..!!Μάλιστα αν παρατηρούσε κανείς το προσωπικό τετ α τετ του Καμπόσου με τον Υπουργό , θα επιβεβαίωνε ότι κάτι πικάντικο πολιτικό συζητιέται...

Τώρα θα μου πείτε ότι ο Υπουργός επισκέφθηκε στην συνέχεια και τον Δημήτρη Κωστούρο ,που είναι ΠΑΣΟΚ από τα πολιτικά του γενοφάσκια, κι αν επισημάνουμε την φράση του λαού ,μια φορά ΠΑΣΟΚ για πάντα ΠΑΣΟΚ , τότε απλά καταλαβαίνουμε ότι κάποιος τοπικός πολιτικός παράγοντας είχε σκοπιμότητα να ανακατέψει την πολιτική τράπουλα και δήθεν με μία φωτογραφία να δημιουργήσει πολιτικές εντυπώσεις-πυροτεχνήματα.
Πάντως κυρίως οι διεκδικητές της λίστας της ΝΔ για τις εθνικές εκλογές έχουν θορυβηθεί από την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών.

 

mahitika.gr

 

 

 

 

 

 

powered by social2s