Αυτοί που έκαναν πολιτική και υιοθέτησαν τα γραπτά του Μποζιονέλου δεν θα ζητήσουν συγγνώμη;

Αυτοί που έκαναν πολιτική και υιοθέτησαν τα γραπτά του Μποζιονέλου δεν θα ζητήσουν συγγνώμη;

Στον απόηχο της "αποκάλυψης" της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως ο περίφημος Αγαμέμνονας των εκλογών που ξιφουλκούσε κρυπτόμενος πίσω απο τα πληκτρολόγια κατά του

δημάρχου Καμπόσου, πότε με ψεύδη απίστευτα και πότε με ύβρεις που έσταζαν χολή και μίσος, είναι ο κατά κόσμον Ν. Μποζιονέλος, δημοσιογράφος που κατάγεται από το Άργος αλλά διαμένει στην Αττική.

Οι μνήμες επανήλθαν με την δημόσια συγγνώμη του προς τον δήμαρχο για να αποφύγει τον πέλεκυ της δικαιοσύνης .O δήμαρχος την αποδέχθηκε και αυτό όπως και να το κάνεις, είναι πολιτικό μεγαλείο.

Ερωτήματα πολλά ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν που συζητιούνται στην τοπική κοινωνία.

Ποιοι έβαλαν τον συγκεκριμένο να βάλει με τόσο μένος κατά του δημάρχου;

Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί , αυτά τα νοσηρά μυαλά που προσπάθησαν να κάνουν τον δημόσιο λόγο χαμαιτυπείο, να δηλητηριάσουν σκέψεις και να γεμίσουν την ατμόσφαιρα τοξικότητα.

Βρώμικες εκλογές που ευτυχώς τις "καθάρισε" ο λαός ,μην ακούγοντας τις λάσπες και τις ύβρεις , στέλνοντας τους αρουραίους στα λαγούμια τους.

Διότι αυτοί δεν υπολόγισαν την σφιχτή σχέση της κοινωνίας με τον ηγέτη της. 

Οι ηθικοί αυτουργοί όμως δεν βρέθηκαν.

Γι αυτό θα πρέπει να έχουν γνώσι οι φύλακες.

Ένα άλλο θέμα που προκύπτει είναι πως μετά από αυτή την εξέλιξη θα έπρεπε να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη και εκείνοι που υιοθέτησαν τις "αποκαλύψεις" του Αγαμέμνονα , του Ν. Μποζιονέλου.

Εκείνοι που  τις έκαναν σημαία , πολιτική ατζέντα.

Αυτοί δεν θα έπρεπε να λάβουν θέση; Να μιλήσουν ή να αποδοκιμάσουν το γεγονός;Αναρωτιόμαστε, τι περιμένουν; 

Υπάρχουν επίσης και κάποιοι άλλοι της αντιπολίτευσης που με έκπληξη παρακολουθούσαμε να σχολιάζουν και να συνομιλούν στις σελίδες του ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΑ.

Αυτοί -ες θα βρούνε δυο αράδες να εξηγήσουν πώς ανέπτυξαν  διάλογο με ένα προφιλ βρώμικο, σημαδεμένο;

Ήξεραν; Και τι ακριβώς;
Γι αυτό, ζητάμε και είναι αίτημα όλης της κοινωνίας του Άργους, να μάθουμε τους ηθικούς αυτουργούς της υπόθεσης που ακόμα βρωμάει.

Ζητάμε την ¨κάθαρση¨!

 


(Επειδή το όνομα Μποζιονέλος είναι πολύ διαδεδομένο στο δήμο Άργους Μυκηνών και δεχτήκαμε παράπονα από συνεπωνυμους του ότι στοχοποιούνται άδικα γιατί δεν έχουν καμία σχέση , γι'αυτό βάζουμε τη φωτογραφία του Ν. Μποζιονέλου.)

 

 

 

powered by social2s