Ο ενεργός Δήμαρχος και ο βουλευτής-υπάλληλος!

Ο ενεργός Δήμαρχος και ο βουλευτής-υπάλληλος!

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος κατακεραυνώνει την αδιαφορία

που επιδεικνύει ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός για τις συνεχείς μετακινήσεις δημόσιων υπηρεσιών σε άλλες πόλεις.

Δίκαιη η αγανάκτηση του Δημάρχου αφού μετά την εφορία τώρα μεταφέρονται το ΕΦΚΑ και το ΤΕΒΕ σε όμορη πόλη!

Αναγκαστικά τώρα οι κάτοικοι της μεγαλύτερης πόλης του νομού θα πρέπει να πηγαίνουν στο Ναύπλιο;

Ο κυβερνητικός βουλευτής Γιάννης Ανδριανός τι λέει για όλα αυτά;

Η πολιτική δεν είναι μόνο παρουσία στις επισκέψεις των Υπουργών αλλά ούτε και κατάθεση στεφάνων.Η πολιτική απαιτεί δράσεις και διεκδικήσεις!

Αναρωτιέται κανείς αν για τον βουλευτή Αργολίδα είναι μόνο η Ερμιόνη!
Ευτυχώς το Άργος έχει δήμαρχο με φωνή!

Βέβαια δεν έχει καμία αρμοδιότητα για τις κρατικές υπηρεσίες και την μετακίνηση αυτών, αλλά χτυπάει το χέρι στο τραπέζι όταν πρόκειται για το συμφέρον του τόπου του!


Αναλυτικά ο Δήμαρχος αναφέρει:
"Το ΑΡΓΟΣ , η μεγαλύτερη πόλη του νομού, αποδυναμώνεται συνεχως από υπηρεσίες. Τώρα φεύγει και ο ΕΦΚΑ, ο κύριος Ανδριανός (ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ) τι θέση παίρνει για όλα αυτά? ΑΙΔΏΣ λένε ΟΙ ΑΡΓΕΙΟΙ !!"

Μάλλον θα έπρεπε να ήταν ο Καμπόσος στην θέση του κυβερνητικού βουλευτή ο οποίος συμπεριφέρεται ως κακός δημόσιος υπάλληλος!

 Ο ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ κ. Ανδριανός πρέπει να απαντήσει σε όλους τους δημότες του δήμου Άργους Μυκηνών για τις ενέργειες που (αν) έχει κάνει καθώς και για τα αποτελέσματα των ενεργειών του.

powered by social2s