Σύντομα ανακοινώνει ο Χειβιδόπουλος..

Σύντομα ανακοινώνει ο Χειβιδόπουλος..

Δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του ο Τάσσος Χειβιδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του για την πολιτική πρόταση που, όπως είπε, του έχει γίνει από την

Φώφη Γεννηματά για να συμμετάσχει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αργολίδα. Μάλιστα δήλωσε πως το συζητά τόσο με τους οικείους του, με μέλη της δημοτικής του παράταξης αλλά και με τους συμπολίτες του. Πάντως για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς, ο Χειβιδόπουλος έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί βουλευτής .Είναι ένα πρόσωπο γνώριμο τόσο στους κομματικούς κύκλους , μακρά η διαδρομή του στο ΠΑΣΟΚ, όσο και στους αυτοδιοικητικούς - στην κοινή γνώμη της Αργολίδας. Έχει εκλεγεί Νομαρχιακός Σύμβουλος, και ως αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο νομό. η απουσία Μανιάτη είναι ανοίγει τον χώρο διάπλατα , άσχετα αν εκείνος δήλωσε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα με τη συμμετοχή του πρώην υπουργού αλλά και αυτή του Παύλου Χρηστίδη όσο πάει η υποψηφιότητά του απομακρύνεται από την περιοχή.

Πάντως όπως είπε και στην συνέντευξη πολύ σύντομα θα ανακοινώσει στον κόσμο τις προθέσεις του.Και για να σχεδιάσει να ανακοινώσει είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πως ο Χειβιδόπουλος ανοίγει έναν νέο κύκλο ,αυτόν της πολιτικής.

 

powered by social2s