Η δικαίωση Καμπόσου για το Κολυμβητήριο..

Η δικαίωση Καμπόσου για το Κολυμβητήριο..

Είναι μεγάλη είδηση για το Άργος η λειτουργία του Κολυμβητηρίου. Ένα κολυμβητήριο που θα ανοίξει τις πύλες του για όλους, για τα νιάτα κάθε ηλικίας, για

ομάδες, για προπονήσεις, για αθλητικά γεγονότα.

Μέχρι πρότινος κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως το Άργος θα μπορούσε να φιλοξενήσει κάτι τέτοιο. 

Και εδώ αν θέλουμε να σταθούμε δίκαια στα γεγονότα, πρέπει να πούμε ένα μπράβο στον Καμπόσο διότι το έκανε. Και το έκανε και Ολυμπαικών προδιαγραφών. Και το έκανε με πόρους του δήμου.

Μάζεψε χρήματα σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους της χώρας μας και το έφτιαξε. Διότι αυτή τη δεκαετία να θυμίσουμε δεν υπήρχαν εκείνοι οι πόροι του παρελθόντος που οι δήμαρχοι είχαν στην διάθεσή τους να κάνουν έργα. Για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό οι δήμοι που απαρτίζουν τώρα τον δήμο Άργους Μυκηνών ελάμβαν 28,5 εκατ την τετραετία, ενώ ο μεγάλος Καλλικρατικός δήμος γύρω στα 2,5 εκατ. Και προγράμματα μόλις τα τελευταία χρόνια ξεκίνησαν στην αυτοδιοίκηση (Φιλόδημος - Αντωνης Τρίτσης)

Να προσθέσουμε σε όλα αυτά και τα απίστευτα χρέη που πήρε προίκα ο Καμπόσος στο ξεκίνημά του. Από την ΔΕΥΑΡ και από τους δήμους που συνενώθηκαν.

Μόνο έτσι μπορεί κανείς να αντιληφθεί την δουλειά που έχει κάνει αυτη τη 10ετία. 

Όταν άλλοι δήμοι διαχειρίζονταν την μιζέρια τους σε μια όντως δύσκολη εποχή.

Επομένως, το Κολυμβητήριο, η αίθουσα Μέγας Αλέξανδρος, οι αναπλάσεις που έγιναν σε πέτρινα χρόνια αποτελούν μια προσωπική δικαίωση για εκείνον. Γιατί εκείνος το σχεδίασε, τα μπόρεσε και τα πλήρωσε ο δήμος του από ίδιους πόρους. 

 

 

 

 

 

powered by social2s