Σχέδιο για την κλιματική αλλαγή με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δενδροφυτεύσεις και καμπάνιες επικοινωνίας!

Σχέδιο για την κλιματική αλλαγή με ηλεκτρικά αυτοκίνητα, δενδροφυτεύσεις και καμπάνιες επικοινωνίας!

Θετικά γνωμοδότησε η Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης επί του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) της Περιφέρειας

Πελοποννήσου.Γνωμοδότησε δεν έκανε και κάτι εξαιρετικά παρεμβατικό!Αλλά για πάμε παρακάτω: 

Τώρα τι να σου πω; Οι παρεμβάσεις που διαβάσαμε εκτός της επαναλειτουργίας του σιδηροδρομου Κορίνθου - Ναυπλίου, δεν μας "γεμίζουν" και πολύ το μάτι. Δηλαδή πώς να σου το πω, δεν πατάμε πόδι για την κλιματική αλλαγή.

Γιατί από αυτά που ακούσαμε μόνο για τα  ,ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Περιφέρειας μάθαμε, και  κάτι δενδροφυτεύσεις   σε όλες τις Περιφερειακές ενότητες.'Oλα τα υπόλοιπα δεν χρειαζόταν να γίνουν σχέδιο απο κοινού με την Ακαδημία Αθηνών , τα ξέρει και ο τελευταίος δήμαρχος !

Διάβρωση στην Κορινθία  και παρεμβάσεις στη Νέδα και στο Πολυλίμνιο. 

Να σημειωθεί πως ο  περιφερειάρχης, ανακοίνωσε και την υπογραφή  προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας και του Πανεπιστημίου Αθηνών με αντικείμενο την εκπόνηση μελέτη για την ανάπτυξη 2 έως 3 ομβροδεξαμενών σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα.

Μαλιστα ο κ. Νίκας  επεξεργάζεται  καμπάνια για την εξοικονόμηση και την ορθολογική διαχείριση του νερού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τζάμπα είμαστε η πιο επικοινωνιακή Περιφέρεια ; Το μεγαλύτερο πακέτο έχουμε δεν τα έμαθες; 1,8 εκατ. στην επικοινωνία. 

Στάλα θα σταζει από τις βρύσες μας χρυσάφι θα γίνεται αυτομάτως Γι αυτό μίλησε για ερημοποίηση της Ανατολικής Πελοποννήσου ο Μαλτέζος.

Έκανε τον πρόλογο

powered by social2s