Ο Μαλτέζος θα "ανακατέψει" όλο το παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι!!

Ο Μαλτέζος θα "ανακατέψει" όλο το παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι!!

Διαβάζουμε για την διαβούλευση που γίνεται για το λιμάνι του Ναυπλίου.Μέσω της τουριστικής προβολής και προώθησης των δυνατοτήτων της περιοχής μας, στο εξωτερικό, θα

καταφέρει το Ναύπλιο να γίνει ένας από τους κορυφαίους προορισμούς αναψυχής, λέει ο αντιπεριφερειάρχης Μαλτέζος που επικοινωνεί το θέμα λές και το Ναύπλιο είναι καμιά κωμόπολη της πλάκας που ήγκικεν η ώρα να την κάνει όχι ο Νίκας αλλά ..ο Μαλτέζος παγκόσμιο προορισμό!!

Για το Ναύπλιο μιλάμε αγαπητέ, συνέλθετε!!Κόψτε κάτι, το Ναύπλιο έχει κάνει μόνο του την λάντζα για να γίνει δημοφιλής προορισμός.

Ακούει λοιπόν ο Ναυπλιώτης ,ο Αργείτης, ο Αργολιδέας ότι χάρη στο σπουδαίο 'εργο του λιμανιού που δεν έχει γίνει ακόμα,  και των υποδομών του ,ι πως ο Μαλτέζος θα τον εντάξει στο παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι, και τραβά τα μαλλιά του!Διότι ο Μαλτέζος μάλλον το πιστεύει. Και παθαίνει κάτι ο Ναυπλιώτης διότι τόσα χρόνια πίστευε πως τον ήξερε όλο το τουριστικό  status quo της υφηλίου και μάλιστα το φραγκάτο. 

Αλλά μην το πολυψάχνεις..

Είναι σαν τα σκουπίδια, που υπεγράφη η ΣΔΙΤ ειτέλους και αφού μαχαιρώθηκαν στην μάχη πολλοί, έπεσαν πολιτικά κορμιά στην αρένα για ένα έργο που εξακολουθεί και αμφισβητείται επί 10 χρόνια,  ήλθε  ο κ. Μαλτέζος, ο μόνος αντιπεριφερειάρχης, να δηλώσει  περήφανος γιατί επί θητείας του (και της περιφερειακής αρχής Νίκα)γίνονται   καινοτόμα μεγάλα αναπτυξιακά έργα.Ακούς; Το ακούει ο κυνηγημένος σταθμός μεταφόρτωσης και δεν θέλει  να δει φως ήλιου με αυτα που δηλώνονται.

Για την  ώρα εμπρός στον δρόμο της δικαίωσης του Παλαμηδίου!

 

 

 

powered by social2s