Ο Καμπόσος έκοψε τον γόρδιο δεσμό του Ν.Τμήματος!

Ο Καμπόσος έκοψε τον γόρδιο δεσμό του Ν.Τμήματος!

Το σχέδιο πόλης του Νοτίου τμήματος του Άργους ήταν μια χαμένη υπόθεση πριν αναλάβει να ασχοληθεί με σοβαρότητα ο Δημήτρης Καμπόσος. Μια ουσιαστική αναπτυξιακή πρωτοβουλία που χρειάστηκε γραφειοκρατικό αγώνα για να φτάσει σήμερα

να είναι μια αναπνοή από την ολοκλήρωση του. Οι παλαιότεροι γνωρίζουν πολύ καλά πως το Σχέδιο πόλης του Νοτίου τμήματος εκκρεμούσε από το 1983 και αποτελούσε γόρδιο δεσμό και βραχνά για όλους τους Αργείους.
Είναι βέβαιο πως θα υπάρξουν πολλοί μνηστήρες γι αυτή την επιτυχία του Δημάρχου Άργους τώρα ειδικά που απομένουν 90 μέρες για την ολοκλήρωση του. Δεν θα μας εκπλήξουν λοιπόν οι ανακοινώσεις και οι αναρτήσεις,  όμως όσοι γνωρίζουν ξέρουν καλά πως ο Δημήτρης Καμπόσος ανέλαβε την ευθύνη να ξεκινήσει και να ολοκληρώσει σήμερα το τεράστιο αυτό αναπτυξιακό εργαλείο.
Είναι σίγουρο πως ο Καμπόσος θα ευχαριστήσει αυτούς που πρέπει την ώρα που πρέπει. Ο λαός είναι σοφός και μπορεί να καταλάβει ποιοι εποφθαλμιούν λίγη από την επιτυχία και προσπαθούν με τεχνάσματα να κερδίσουν εντυπώσεις!

powered by social2s