Η αντιπολίτευση του Καμπόσου συνήγορος υπεράσπισης του Κωστούρου!!

Η αντιπολίτευση του Καμπόσου συνήγορος υπεράσπισης του Κωστούρου!!

Διαβάζουμε πως αύριο το πρωί ο δήμαρχος Ναυπλιέων θα καταθέσει στον Εισαγγελέα πρωτοδικών Ναυπλίου μηνυτήρια αναφορά για την ρύπανση

της θάλασσας από τον βιολογικό καθαρισμό του οποίου κατέχει το 42%.

Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα μια δήλωση του κ. Κωστούρου που να κατακεραυνώνει τους υπαιτίους από την ημέρα της ρύπανσης μέχρι πριν από λίγο.

Μόνο τον Καμπόσο είδα να φωνάζει και να απειλεί με πρόστιμα τους υπεύθυνους της ρύπανσης, και τα εργοστάσια εφοσον το δείξουν οι μετρήσεις.  Σήμερα διαβαζω πως ο δήμαρχος Ναυπλιέων "Θα απευθυνθεί  όχι μόνο για την τιμωρία των υπαιτίων,   αλλά και για τον καθημερινό έλεγχο της εγκατάστασης επεξεργασίας Λυμάτων Άργους - Ναυπλίου για να μην υπάρξουν αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον."

Είναι φανερό πως ο κ. Κωστούρος κάνει τις δικές του προσπάθειες για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στους θορυβημένους δημότες του, είναι άλλωστε εκτεθειμένος, αλλα και μια προσπάθεια να διαχειρισθεί την υπόθεση του τεράστιου χρέους που οφείλει να καταβάλλει στο Άργος. 

Όλως τυχαίως (;) ο  κ. Χειβιδόπουλος σήμερα με δυο ανακοινώσεις του αναφέρεται επίμονα στο μέγεθος της ρύπανσης  του Αργολικού κόλπου τονίζοντας πως προκύπτουν πλέον σοβαρότατα ζητήματα για την λειτουργία της Μονάδας Βιολογικού Καθαρισμού (Ρύπανση του Αργολικού κόλπου, Κακή λειτουργία της μονάδας, Περιβαλλοντική Αδειοδότηση Μονάδας , Τριτοβάθμια Λειτουργία κλπ).

Όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς να έχουν υπάρξει ακόμα τα αποτελέσματα των μετρήσεων! Και συνιστούμε και λίγη προσοχή στους όψιμους υπερασπιστές του περιβάλλοντος του Αργολικού κόλπου διότι αφού δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα και δεν γνωρίζει κανείς  επακριβώς ποιοι έχουν την απόλυτη ευθύνη.Προσέχτε μην σας κατηγορήσουν για συκοφαντική δυσφήμιση! 

Είναι εντυπωσιακό πως μετά την απόφαση του δικαστηρίου για το χρέος του 1 εκατ.ευρώ που πρέπει να εξοφληθεί από τον Ναύπλιο στο Άργος η αντιπολίτευση του Καμπόσου έγινε ο καλύτερος συνήγορος υπεράσπισης του δημάρχου Ναυπλιέων . 

Δεν θέλει να μιλήσει για το χρέος ο κ. Χειβιδόπουλος αλλά όπως φαίνεται δεν θέλει  ούτε και να το ακούσει!

Γι αυτό προτιμά να "συνηγορεί" με εκείνον που χρωστά παρά να έλθουν τα χρήματα στα ταμεία του δήμου του , στους δημότες και στον βιολογικό που πολύ νοιάζεται για την ποιότητα της λειτουργίας του. 

Μιλάμε σκληρά γιατί αυτό αποτελεί μέγιστη υποκρισία!

Μέχρι σήμερα ΟΛΟΙ σιωπούσαν! Σιώπησαν ακόμα και στην είδηση του τεράστιου χρέους που οφείλει να πληρώσει η πρωτεύουσα. Και σήμερα χωρίς να συντρέχει λόγος (χωρίς αποτελέσματα μετρήσεων) βγήκαν να μοιράσουν ευθύνες !Βγήκαν εναντίον των συμφερόντων του δήμου τους, σαν ήθελαν να υποστηρίξουν  το αίτημα του δημάρχου Ναυπλιέων προς τον Εισαγγελέα!

Ο κακός χρόνος προδίδει!

 

Ο παρατηρητής 

 

powered by social2s