"Πόρτα" Αυγενάκη σε Νίκα για τις αθλητικές υποδομές!!

"Πόρτα" Αυγενάκη σε Νίκα για τις αθλητικές υποδομές!!

"Πόρτα" έφαγαν όλες οι προτάσεις για αθλητικές εγκαταστάσεις στην Πελοπόννησο στην τηλεδιάσκεψη του  Παναγιώτη Νίκα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Στη διάρκεια της σύσκεψης,λέει η ενημέρωση,  ο Π. Νίκας παρουσίασε προς τον υφυπουργό τις προτάσεις που διαμορφώθηκαν με τη συνεργασία των 5 Περιφερειακών Ενοτήτων σχετικά με τα έργα που -κατά την άποψη της περιφερειακής Αρχής- θα πρέπει να δρομολογηθούν προς υλοποίηση από το υπουργείο.

Συγκεκριμένα, ανά Περιφερειακή Ενότητα, η Περιφέρεια εισηγείται:

– Στην Αργολίδα κατασκευή Κλειστού Γυμναστηρίου μεταξύ Ναυπλίου και Αργους, σε χώρο ιδιοκτησίας της Περιφέρειας

– Στην Αρκαδία δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου στην Βυτίνα

– Στην Κορινθία, κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην Κόρινθο

– Στη Λακωνία κατασκευή νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στη Σπάρτη, καθώς το υφιστάμενο είναι σε κακή κατάσταση

– Στη Μεσσηνία επανεκκίνηση της διαδικασίας για τη δημιουργία Αθλητικού Κέντρου στην περιοχή Παλιάμπελα, στη συνοικία της Αγίας Τριάδας, στην Καλαμάτα, καθώς και πλήρης αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου Παραλίας, στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

 

Από τον μακρύ κατάλογο φαίνεται πως τίποτα δεν έκανε εντύπωση στον υφυπουργό εκτός ...της Βυτίνας (!!!)αφού στην ενημέρωση της η Περιφέρεια λέει χαρακτηριστικά πως : 

 

"Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λ. Αυγενάκης δήλωσε ότι θα δοθούν όσα αναλογούν στην Περιφέρεια από τον προϋπολογισμό του υπουργείου, αφήνοντας να διαφανεί ότι από το υπουργείο δίνεται προτεραιότητα στο Αθλητικό Κέντρο της Βυτίνας."

 

Ο παρατηρητής

powered by social2s