Γι αυτό θέλει να κλείσει την Πελοπόννησος Α.Ε.; Για να πάνε όλα τα λεφτά στη Μεσσηνία;

Γι αυτό θέλει να κλείσει την Πελοπόννησος Α.Ε.; Για να πάνε όλα τα λεφτά στη Μεσσηνία;

Βοούν τα ΜΜΕ, τα στελέχη της Περιφέρειας αλλά και οι δήμαρχοι γι αυτά που γίνονται  με τις Αναπτυξιακές και  με εντολή του Περιφερειάρχη. Το μεγάλο πρόγραμμα για την καταπολέμηση των

κουνουπιών που αγγιζει τα 8,5 εκατ.ευρώ και που η Οικονομική Επιτροπή είχε αποφασίσει απο τον Οκτώβρη να δοθούν στην Πελοπόννησος  ΑΕ, ο περιφερειάρχης «πάγωσε» τις περαιτέρω ενέργειες που αφορούν το πρόγραμμα αυτό ,το έβαλε στο συρτάρι του, αφού είχε άλλα σχέδια τα οποία έβαλε αμέσως σε εφαρμογή.

Από τον Οκτώβρη και μετά ξεκίνησε ο διασυρμός  την Πελοποννησος ΑΕ και οι ενέργειες εξόδου των δημάρχων απο την εταιρία. Εκεί έμπλεξε με τον Καμπόσο, πρόεδρο των δημάρχων, και προσπάθησε να τους πάρει τις μετοχές και μετά να τους δείξει την έξοδο.Η εμπλοκή ήταν πλέον ορατή και εξέθεσε τα σχέδιά του. Η μετωπική με τον Καμπόσο μπέρδεψε τα πράγματα.Ωστόσο δεν τα σταμάτησε για την ώρα. 

Ο Παναγιώτης Νίκας έφτιαξε Αναπτυξιακό Οργανισμό Μεσσηνίας επιδιώκοντας να λάβει εκεί τον απόλυτο έλεγχο και βάζοντας στελέχη δικά του .Ταυτόχρονα επεδίωξε να καθυστερήσει τον έλεγχο των δημάρχων στέλνοντάς τους στα δικαστήρια για να πάρουν άδεια για τον έλεγχο της εταιρίας ΤΟΥΣ.To πρόγραμμα των κουνουπιών οδεύει στον Αναπτυξιακό Οργανισμό Μεσσηνίας για προικοδότηση.

Και ενώ ζητά το κλείσιμο  της Πελοποννησος ΑΕ. παίρνει άλλες δυο προγραμματικές:
Η πρώτη αφορά το έργο με τίτλο «Υλοποίηση Προγράμματος Επιτήρησης, Επαγρύπνησης και Στοχευμένων Ενεργειών Καταπολέμησης της Ελονοσίας, σε Επιλεγμένες Περιοχές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου», έργο προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.
Η δεύτερη αφορά το έργο με τίτλο «Επιδημιολογική Επιτήρηση και Απόκριση από το Νέο Κορονοϊό και Στοχευμένων Δράσεων Δημόσιας Υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» και έχει προϋπολογισμό 801.000 ευρώ.


Κατόπιν όλων αυτών ακόμα και ο πιο δύσπιστος καταλαβαίνει πλέον ποιο είναι το πλάνο Νίκα.
Να είναι μόνος και στα γνώριμα εδάφη του, την Μεσσηνία. Και ο νοών νοείτο.

Άραγε όλα αυτά , τα χρήματα των Πελοποννησίων που οδηγούνται στη Μεσσηνία αρέσουν στις αντιπολιτεύσεις;;

Αφωνία παρατηρώ είναι ή μια απλή φαρυγγίτιδα; 

 

Ο παρατηρητής 

powered by social2s