Δεν τον εμπιστεύονται ούτε οι αγρότες!

Δεν τον εμπιστεύονται ούτε οι αγρότες!

Με πρωτοβουλία της ΕΑΣ Αργολίδας του Πρόεδρου της Σπύρου Αντωνόπουλου και 7 αγροτικών συνεταιρισμών πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε.

Αργολίδας σήμερα το μεσημέρι θέμα την ενίσχυση των παραγωγών πορτοκαλιών της ποικιλίας μέρλιν.

 Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι 3 βουλευτές Αργολίδας , καθώς και οι δυο αντιπεριφερειάρχες .

 Επί της ουσίας η σημερινή σύσκεψη στόχευε στο να οριστεί μια συνάντηση των εκπροσώπων των παραγωγών με τον υπουργό προκειμένου να αναλύσουν γιατί πρέπει να συμπεριληφθεί η ποικιλία μέρλιν στις αποζημιώσεις, που αποτελεί το 80 % της παραγωγής στην Αργολίδα.

Ακόμα δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις για τις αποφάσεις της σύσκεψης αλλά είναι πασιφανές πως οι αγρότες, υποψιασμένοι πλέον , δεν έχουν εμπιστοσύνη σε κανέναν μεσάζοντα.

Ο Ανδριανός είδε υπουργό, υφυπουργό, γγ του υπουργείου χωρίς κανένα αποτέλεσμα ..ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ και εκείνος τους αγρότες.

Φάνηκε απο τις σημερινές του δηλώσεις:" Θα γίνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΗ του αιτήματος, θα γίνει η διαδικασία της τεκμηρίωσης  και μετά αυτό θα πάει στο υπουργείο Οικονομικών και κατόπιν στην Ευρωπαϊκή Ένωση." λέει.

Αυτή η δήλωση του βουλευτή έγινε μετά απο 3 συναντήσεις με θεσμικούς παράγοντες του υπουργείου. !Αμα ήταν έτσι να πήγαιναν μόνοι τους, καλύτερα αποτελέσματα θα έφερναν!

Στην απαξίωση τον έχουν και ήθελε να γίνει και υπουργός!

 

 Ο παρατηρητής

 

 

 powered by social2s