Είμαι ή δεν είμαι νεοδημοκράτης; Είμαι με το κόμμα ή είμαι σε κώμα; +Video

 Με το ένα πόδι στη ΝΔ και με το άλλο στον Τατούλη και η βάρκα γέρνει… Πάνε τα κομματικά στελέχη εκείνα τα παλιά, της γενιάς μου, που πίστευαν στο κόμμα. 

Με την ανάκληση της απόφασης της διαγραφής Σιδέρη απο τη ΝΔ πολλοί ήτανστην Πειραιώς που έμειναν εμβρόντητοι  και ακόμα ψάχνουν τον «δάκτυλο» που την προώθησε.Μην ξεχνάμε πως είναι ακόμα νωπές οι μνήμες του «αδειάσματος» Σιδέρη στην επιλογή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη,  για Νίκα Περιφερειάρχη στις εκλογές του 2019!

«Επιλογή ήττας ο Νίκας Κυριάκο, θα μείνω με Τατούλη»  είπε ο Σιδέρης το 2019, αλλά τώρα που μυρίζει κάλπη είπε να το αλλάξει το τροπάριο…«Το έχω τονίσει και θα το τονίζω, ότι πολεμικές… κατά της κυβέρνησης, κατά της ΝΔ, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά των υπουργών, δεν τις δέχομαι και το έχω πει και στο Σώμα πως ό,τι πάει κόντρα στη ΝΔ θα το καταψηφίζω, είμαι κομμάτι της ΝΔ» λέεισήμερα.

Το 2019 κατά της προσωπικής επιλογής Κυριάκου, το 2021 όποιος πει κακό για μας (τους νεοδημοκράτες και τον Κυριάκο εννοεί) να του βγει το μάτι σα  λουκουμάς!

Υ.Γ. θα κάνω τον Κάλχα και θα πω πως δεν θ αργήσει η ανεξαρτητοποίηση  του Σιδέρη από την παράταξη Τατούλη. Την παράταξη του Πέτρου του ευεργέτη του, του ανθρώπου που τον έκανε Περιφερειακό Σύμβουλο!

Ρε τι σου κάνουν οι εκλογές…

Νεοδημοκράτης

powered by social2s