Μεγαλοπρεπές "άδειασμα" Βλάση σε Νίκα

Μεγαλοπρεπές "άδειασμα" Βλάση σε Νίκα

Mεγαλοπρεπές άδεισμα επιφύλαξε στον Περιφερειάρχη Π. Νίκα ο Αρκάς Βουλευτής υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης κατά την συνάντησή του με τον

υπουργό Εσωτερικών Μ. Βορίδη για το θέμα της ενισχυμένης μοριοδότησης από τον ΑΣΕΠ των μόνιμων κατοίκων της Μεγαλόπολης. Ήταν ένα θέμα που όπως τονίζεται , εκ παραδρομής δεν είχε ενταχθεί η συγκεκριμένη περιοχή .Ο Περιφερειάρχης είχε στείλει στο υπουργείο επιστολή εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του.Όμως την δουλειά προς όφελος της περιοχής την έκανε ο βουλευτής αποκαθιστώντας την ..εκ παραδρομής αδικία και φωτογραφιζόμενος με τον υπουργό Βορίδη έριξε τα βέλη του δηλώνοντας τα εξής: καλό είναι καποιοι να μην προτρέχουν ανεβάζοντας τους τόνους αποστέλοντας επιστολές διαμαρτυρίας.Αποτελεί σταθερή πεποίθηση τόσο εμένα προσωπικά όσο και της κυβέρνησης να μην μένουμε στα λόγια αλλά να πορευόμαστε με έργα.

*Η παραπάνω δήλωση επιβεβαιώνει με επίσημο τρόπο τις πληροφορίες που ήθελαν τον Αρκά πολιτικό να έχει διαρρήξει τις σχέσεις του με τον Π. Νίκα. Το ότι επιθυμεί ο κ. Βλάσης να το δημοιοποιήσει κιόλας, είναι άσχημο μαντάτο για τον Π. Νίκα. 

powered by social2s