Τον άκουσαν στην Δαναού! Κατσάδιασμα Καμπόσου άνευ προηγουμένου στους αρμόδιους που δεν εισπράτουν το 1εκ. απο το Ναύπλιο!

Τον άκουσαν στην Δαναού! Κατσάδιασμα Καμπόσου άνευ προηγουμένου στους αρμόδιους που δεν εισπράτουν το 1εκ. απο το Ναύπλιο!

Ο κακός χαμός έγινε σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο του Άργους που όπως μας πληροφόρησαν είχε σύσκεψη ο Καμπόσος με τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ Πέτρο Διολίτση,μέλη της δημοτικής αρχής και υπεύθυνους της επιχείρησης ύδρευσης.

Κάποιοι μάλιστα που διαμένουν στην Καποδιστρίου άκουσαν τις φωνές και κρεμάστηκαν στα μπαλκόνια.
Το θέμα του χρέους της ΔΕΥΑ Ναυπλίου που όλο και μεγαλώνει και σε λίγο δεν θα μπορεί να αποπληρωθεί απο τον Δήμο Ναυπλίου έχει εξοργίσει τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο ο οποίος όπως μάθαμε κατσάδιασε τον Πρόεδρο Διολίτση που δεν έχει εισπραχθεί ακόμα κανένα σημαντικό ποσό απο το Ναύπλιο.
"Δεν θα πληρώνουν οι Αργείτες τον βιολογικό του Ναυπλίου!Εισπράτουν λεφτα απο τους δημότες τους και δεν πληρώνουν τα χρέη τους.Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτο!!Βρες τρόπο να σταματήσει ο βιολογικός να δέχεται τα λύματα του Ναυπλίου μέχρι να ξεκινήσουν οι πληρωμές!!" Είναι κάποια απο τα πολλά που είπε ο Δήμαρχος όπως μας είπαν  περίοικοι.
Το Ναύπλιο όπως μαθαίνουμε κρύβεται πίσω απο την υπάρχουσα κατάσταση του Κορωνοϊού και αρνείται να πληρώσει.
Τί θα γίνει όταν αρθούν τα μέτρα; Όπως μας είπαν οτι ανέφερε σήμερα ο Καμπόσος στην σύσκεψη...κατάσχεση στο Ναύπλιο!
Μάλιστα φαίνεται πως η κατάσχεση βρίσκει σύμφωνους και τους πολίτες του Άργους που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χάριν αστεϊσμού μιλούν για μεταφορά του Φρούριου Μπούρτζι στο Άργος!
Εμείς αργά το μεσημέρι προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον Δήμαρχο Κωστούρο αλλα δεν τα καταφέραμε.
Πάντως ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ Πέτρος Διολίτσης μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία μας είπε μόνο πως: Επιθυμία του Δημάρχου Καμπόσου είναι να μην επιβαρύνεται ο λαός του Δήμου Άργους Μυκηνών την στιγμή που ο βιολογικός προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Ναύπλιο και η ΔΕΥΑ Ναυπλίου δεν πληρώνει!!
Απομένει να δούμε τελικά αν η στρόφιγγα του βιολογικου θα κλείσει για το Ναύπλιο...Έρχεται και το άνοιγμα στον τουρισμο...

powered by social2s