«Μήδεια» Αργολίδα - Πού έχει διακοπεί ήδη η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αλυσίδες

«Μήδεια» Αργολίδα - Πού έχει διακοπεί ήδη η κυκλοφορία και πού χρειάζονται αλυσίδες

Σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση της «Μήδειας» βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός, με την κακοκαιρία να έχει δείξει ήδη τα… δόντια της στη Βόρεια Ελλάδα και να κατευθύνεται προς την κεντρική και νότια ΕλλάδαΗ «Μήδεια» αναμένεται να «χτυπήσει» την Αργολίδα το απόγευμα της Κυριακής, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει ήδη αισθητά σε σχέση με τις περασμένες ημέρες.

Οι Αρχές συνιστούν στους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους και να μην κυκλοφορούν αν δεν υπάρχει λόγος.

Την ίδια ώρα από τα ξημερώματα της Κυριακής η ΕΛ.ΑΣ. απαγόρευσε και την κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της Καλυφτάκη.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία σταματά τα φορτηγά στην γέφυρα, τα οποία είτε κάνουν αναστροφή είτε περιμένουν μέχρι να ανοίξει ο δρόμος.

Διακοπές κυκλοφορίας και πού χρειάζονται αλυσίδες

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία σε αρκετές περιοχές μεταξύ των οποίων δρόμοι στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, την Ορεστιάδα, τη Ροδόπη, το Κιλκίς, την Πέλλα, τις Σέρρες, τη Χαλκιδική, τα Γρεβενά, την Καστοριά, την Κοζάνη, τη Φλώρινα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, την Ευρυτανία και τη Φθιώτιδα.

Απαραίτητη είναι και η χρήση αλυσίδων σε αρκετές περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

powered by social2s