Πρώτο βραβείο σε φεστιβάλ στη Βραζιλία για τον 15χρονο Αργείτη Θάνο Κορομπόκη

Πρώτο βραβείο σε φεστιβάλ στη Βραζιλία για τον 15χρονο Αργείτη Θάνο Κορομπόκη

Μια μεγάλη διεθνή διάκριση απέσπασε η γνωστή ταινία του 15χρονου Αργείτη Θάνου Κορομπόκη με τον τίτλο “It’s me”:

Το βίντεο που πριν από ένα χρόνο είχε γίνει viral στο youtube και είχε προκαλέσει θετικές αντιδράσεις σε πολλά τηλεοπτικά κανάλια και σάιτ, κέρδισε το 1ο βραβείο καλύτερης ταινίας στην κατηγορία “Middle School”, σε διεθνές μαθητικό φεστιβάλ στη Βραζιλία.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε στην πόλη Αλβοράντα ονομάζεται «Fecea» και σε αυτό συμμετείχαν σε πρώτη φάση 1.400 ταινίες. Από αυτές, επιλέχθηκαν και προκρίθηκαν στη φάση των φιναλίστ οι 250 οι οποίες διαγωνίστηκαν σε διάφορες κατηγορίες.

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου έγινε η τελετή λήξης και η ανακοίνωση των βραβείων και το όνομα του Θάνου Κορομπόκη και της Ελλάδας ακούστηκαν όταν ανακοινώθηκε το όνομα της καλύτερης ταινίας: “It’s me”.

Άμεσα, ο νικητής ειδοποιήθηκε για τη μεγάλη του επιτυχία ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετέχοντες.

Στο «It’s me» ο έφηβος από το Άργος στέλνει ένα γράμμα στον μελλοντικό εαυτό του… Αναφέρεται στην καθημερινότητά του, την οικογένεια, τους φίλους, τους συμμαθητές του, μιλά για τις συνήθειες, τα χόμπι, τις ιδέες του. Αξίζει να παρακολουθήσετε το ολιγόλεπτο βίντεο με πλάνα από το σπίτι και το γραφείο του, τους δρόμους όπου περπατά ή κάνει ποδήλατο, το σχολείο, τον λόφο του προφήτη Ηλία. Κυρίως για όσα λέει, με έναν πολύ όμορφο λόγο από τον οποίο δεν λείπει το χιούμορ και ο αυτοσαρκασμός.

powered by social2s