Μ. Περάκης: Γίνεται δημοσκόπηση και σας ρωτούν, "Τι θυμάστε από τα δυόμισι χρόνια θητείας του Γιάννη Μαλτέζου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας;" To πιθανότερο πως θα παντούσατε "Τιποτα"

Μ. Περάκης: Γίνεται δημοσκόπηση και σας ρωτούν, "Τι θυμάστε από τα δυόμισι χρόνια θητείας του Γιάννη Μαλτέζου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας;" To πιθανότερο πως θα παντούσατε "Τιποτα"

Ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του δημοτικού συμβούλου Ναυπλίου κ. Περάκη στο fb

Μεταμεσονύκτια... Γίνεται δημοσκόπηση και σας ρωτούν, "Τι θυμάστε από τα δυόμισι χρόνια θητείας του Γιάννη Μαλτέζου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας;"
Το πιθανότερο είναι ότι θα απαντούσατε, "ΤΙΠΟΤΑ".
Εγώ θα απαντούσα ότι θυμάμαι τρία πράγματα:
Το πρώτο ήταν το πρόστιμο στο Στέλιο Κυριακού και άλλους δύο που περιθάλπουν αδέσποτα ζώα (σκυλιά), το οποίο βέβαια πήρε πίσω και την τετράμηνη διορία που έδωσε στο Δήμο Ναυπλιέων, ώστε να βρει λύση και να κάνει ότι προβλέπει ο Νόμος, που ούτε φυσικά και αυτό τηρήθηκε.
Το δεύτερο και τρίτο που θυμάμαι κατά τη διάρκεια της θητείας του, γιατί έργο δεν έκανε, ήταν η τεράστια ρύπανση του Αργολικού Κόλπου τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο 2021 και η επί σαράντα μέρες έλλειψη νερού στο Ναύπλιο, από 10 Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι 19 Οκτωβρίου 2021, λόγω υπερβολικής χλωρίωσης του νερού, αφού η ΔΕΥΑΝ είχε αναγκαστεί να μεταγγίσει νερό Αναβάλλου στο δίκτυο που έρχεται από τις πηγές της Λέρνας.
Θα μου πείτε, ποιο ήταν το ποσοστό της ευθύνης του στα περιβαλλοντικά εγκλήματα; Δεν ξέρω, υπάρχουν άλλοι ειδικοί να σας απαντήσουν, εκείνο όμως που ξέρω εγώ και με λύπη μου διαπίστωσα πριν τρεις μέρες, είναι ότι σε τηλεοπτική συνέντευξη του κυρίου Μαλτέζου, για τους δικούς του λόγους, που δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, επιτέθηκε κατά του Δημάρχου Άργους-Μυκηνών, αγιοποιώντας συγχρόνως το Δήμαρχο Ναυπλιέων, τόσο απροκάλυπτα που ακόμα και σε φίλους του προκάλεσε απορίες.
Και κάνω την παρατήρηση, γιατί αν ήθελε ο κύριος Μαλτέζος να είναι πειστικός και δίκαιος, θα έπρεπε να πει ότι το θέμα της χλωρίωσης του νερού, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών το έχει λύσει με τη "Μονάδα αντίστροφης ώσμωσης" από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ με 1.200.000 Ευρώ και δεν θα περίμενε την Περιφέρεια και το Δήμο Ναυπλιέων, με τον οποίο είναι στα Δικαστήρια, να του λύσουν το πρόβλημα με φαραωνικές επενδύσεις 13.000.000 Ευρώ, με διυλιστήρια και άλλα τέτοια μεγαλεπήβολα έργα που την τύχη τους την ξέρουμε, όπως και για έργα του Δήμου Ναυπλιέων, που είναι στάσιμα, έχουν απενταχθεί, ή δεν πρόκειται να προχωρήσουν (σε άλλη ευκαιρία θα του τα απαριθμήσω)...
Το ερώτημα λοιπόν πάει στον πρώην Αντιπεριφερειάρχη, δεν το ήξερε; Φυσικά και το ήξερε, αλλά όταν πρέπει να βγάλει το Δημήτρη Καμπόσο "νεκροθαύτη του Άργους", "το Άργος σε περιδίνηση", που "νοσεί βαρύτατα", και παρομοιάζει το Δήμαρχο "σαν τον Μουσολίνι", αντί να μας πει όμορφα και ωραία, "Εγώ ρε παιδιά θέλω να γίνω Δήμαρχος Άργους" και μεις να του πούμε "Καλή επιτυχία", καθόμαστε νυχτιάτικα και γράφουμε για κάποιον που μέχρι τώρα στο δημόσιο αιρετό βίο του, δεν έχει παρουσιάσει τίποτα δικό του.
Θα είμαι ο πρώτος κύριε Μαλτέζο που θα χειροκροτήσω κάτι πραγματικά σημαντικό που θα έχετε κάνει, μέχρι το τέλος της θητείας σας.

powered by social2s