Δημοσκόπηση best tv- Δήμος Άργους Μυκηνών: "Απόλυτη κυριαρχία Καμπόσου" και ολοταχώς προς την 4η θητεία με ιστορικά ποσοστά!

Δημοσκόπηση best tv- Δήμος Άργους Μυκηνών: "Απόλυτη κυριαρχία Καμπόσου" και ολοταχώς προς  την 4η θητεία με ιστορικά ποσοστά!

Επτά στους δέκα αξιολογούν θετικά την πορεία της Δημοτικής αρχής του Δήμου Άργους – Μυκηνών σύμφωνα με  δημοσκόπηση που έγινε από τον Περιφερειακό Σταθμό Best Tv και δημοσιοποιήθηκε

χθες το βράδυ για όλους τους αυτοδιοικητικούς της Πελοποννήσου. 

Μετά από 11 χρόνια στο τιμόνο του δήμου ο Δημήτρης Καμπόσος εξακολουθεί και συγκεντρώνει τεράστια ποσοστά εμπιστοσύνης και αναγνώρισης από τους δημότες του γεγονός που αποτελεί φαινόμενο για τα αυτοδιοικητικά πράγματα.

Τα ποσοστά που συγκέντρωσε ο Καμπόσος έκαναν εντύπωση ακόμα και στους δημοσκόπους όπως τόνισε ο διευθυντής του besttv κ. Μπελογιάννης οι οποίοι τα χαρακτήρισαν "καθεστωτικά".

 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρόθεση ψήφου με την αναγωγή  αν είχαμε τώρα εκλογές ο δήμαρχος Καμπόσος θα ελάμβανε το 73% των ψήφων έναντι του 27% που θα συγκέντρωναν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης!

Αυτό δικαιώνει την πορεία του, την σχέση του με τους πολίτες αλλά και το έργο που τους αποδίδει.Σε άλλες περιπτώσεις στις 3 τετραετίες οι αυτοδιοικήσεις παρουσιάζουν κόπωση φυσιολογική, εν αντιθέση με τον Καμπόσο που τώρα κορυφώνει το εργο και να βάζει την ασφραγίδα του στη νέα εποχή που έρχεται και που ο ίδιος διαμορφώνει. 

Το "ευχαριστώ" του Καμπόσου 

O δήμαρχος εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε τους συμπολίτες του για τα ποσοστά αυτά αλλά και τους συνεργάτες του που του δίνουν όλα αυτά τα χρόνια απλόχερα την αγάπη τους.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στο fb αναφέρει τα εξής: 

 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους συνεργάτες μου και αυτό τον υπέροχο λαό του δήμου μας που εδώ και 11 χρόνια μου δείχνει πάντα την αγάπη του. (Με την αναγωγή στην πρόθεση ψήφου θα ήταν αν είχαμε τώρα εκλογές 73% Καμπόσος και 27% όλη η αντιπολίτευση.)

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆ , Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΔΙΚΉ ΠΟΡΕΊΑ!!! Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ !!!
Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ BEST. 8 Δεκεμβρίου 2021

 

 

 Δείτε την δημοσκόπηση: 

 

 

 

 

 

powered by social2s