Αγανάκτηση από τον Κοινοτάρχη Ελληνικού Π. Καπετάνιο για Νίκα, Μαλτέζο

Αγανάκτηση από τον Κοινοτάρχη Ελληνικού Π. Καπετάνιο για Νίκα, Μαλτέζο

Την αγανάκτησή του εκφράζει ο Κοινοτάρχης Ελληνικού του Δήμου Άργους-Μυκηνών Παναγιώτης Καπετάνιος για την αδιαφορία που έχουν επιδείξει προς την Κοινότητά του ο

Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος. Αναφέρει πως οι δυο τους έχουν φέρει την απόλυτη καταστροφή στην Κοινότητα Ελληνικού.
Ο κ. Καπετάνιος επισημαίνει:
«Από το 2019 ήταν έτοιμο να γίνει το μεγάλο έργο ασφαλτόστρωσης στον δρόμο Ελληνικό -Κρύα Βρύση το οποίο είχε ενταχθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή αρχή (Τατούλη). Ο Περιφερειάρχης και ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτεζος ήρθαν και απένταξαν το μεγάλο αυτό, έργο με αποτέλεσμα πλήθος κόσμου να ταλαιπωρείται και να κινδυνεύει από τον πιο κατεστραμμένο δρόμο που βρίσκεται στην περιοχή μας.
Σα να μην έφτανε αυτό, μας υποσχέθηκε ο κύριος Μαλτέζος πως θα αποκαταστήσει με δύο ιρλανδικές διαβάσεις οι οποίες συνδέουν τα δύο χωριά, Ελληνικό και Σκαφιδάκι (Καζακλέικα και Σχοινιάς) οι οποίες είχαν καταστραφεί από την καταιγίδα «Ζορμπάς»!
Οι υποσχέσεις έμειναν εκεί!
Μας έταξε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Μαλτέζος πως θα μας έστελνε μηχανήματα για να καθαρίσουν και να ανοίξουν τους δρόμους για να περάσουν τα πυροσβεστικά οχήματα για τυχόν πυρκαγιές… Όχι μόνο μηχανήματα δεν είδαμε αλλά ούτε το τρακτέρ που σπάει τα κλαριά.
Ως πρόεδρος διεκδικώ για τον τόπο μου και έχω αποδείξει πως δουλεύω σκληρά. Όμως οι αλήθειες πρέπει να λέγονται, δεν είχαμε καμία βοήθεια από την περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα και από τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Γιαννη Μαλτέζο».  

 

powered by social2s