Σαρωτική ήττα της αντιπολίτευσης του Δημήτρη Καμπόσου στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο!

Σαρωτική ήττα της αντιπολίτευσης του Δημήτρη Καμπόσου  στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο!


Προσπαθούσαν όλον αυτόν τον καιρό να "φορτώσουν" στους υπαλλήλους του οικονομικού τμήματος αλλά και στη δημοτική αρχή Καμπόσου

ευθύνες για τις παραβάσεις απέναντι στην εφορία της εταιρείας που κρατούσε τα λογιστικά του δήμου σε όλα τα τμήματα.


Ο δήμαρχος με αστραπιαία κίνηση την Παρασκευή 20 Ιανουαριου που ενημερώθηκε τι έχει συμβεί σε άλλο δήμο που κι εκεί παρείχε υπηρεσίες η εν λόγω εταιρεία, διέκοψε κάθε συνεργασία μαζί της και με έγγραφο του στο πρωτόκολλο του δήμου ζήτησε ΑΜEΣΩΣ γενικό έλεγχο.


Χθες στο δημοτικό συμβούλιο ο γνωστός ποινικολόγος πρώην βουλευτής και αρχηγός παράταξής στο δήμο της Αθήνας Βασίλης Καπερνάρος , ενημέρωσε το προσωπικό του δήμου αλλά καi τo δημοτικό συμβούλιο ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘYΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΈΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔHΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΛΑΣΤΟΎ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ.


Ο κ. Καπερνάρος είπε: η εταιρεία παρέδωσε τις εργασίες που της είχαν ανατεθεί όπως με ενημέρωσαν οι εργαζόμενοι στην οικονομική υπηρεσία του δημου και το χαρτί της φορολογικής ενημερότητας ΔΕΝ είχε ΚΑΝΕΝΑ σημάδι παραποίησης και αλλοίωσης του εγγράφου. ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΎΝΗ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ , ΑΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ. Είπε επίσης ότι αντίστοιχες τέτοιες υποθέσεις έχουν κριθεί σε δικαστήρια και υπάρχουν αντίστοιχες αποφάσεις.Βεβαίως στο τέλος της μακράς ομιλίας του κ. Καπερνάρος και στο πλήθος των απαντήσεων που έδωσε σε αντίστοιχες ερωτήσεις που του έγιναν , είπε πως από δω και πέρα που έχουν ενημερωθεί όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων, αν κάποιοι εξαπολύσουν κατηγορίες σε βάρος υπαλλήλων αλλά και δημοτικής αρχής αυτό θα λέγεται συκοφαντία και οι συκοφαντες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

powered by social2s