Δήμος,Επορικός Σύλλογος και ΚΕΔΑΜ "δίνουν τα χέρια" για τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα στο Άργος(βίντεο)

Δήμος,Επορικός Σύλλογος και ΚΕΔΑΜ "δίνουν τα χέρια" για τα πιο λαμπερά Χριστούγεννα στο Άργος(βίντεο)

Το Άργος συνεχίζει την παράδοση και ετοιμάζεται για μια ακόμα χρονιά να εντυπωσιάσει με τον χριστουγεννιάτικο διάκοσμο

αλλά και τις εκδηλώσεις που αναμένεται να γίνουν.

Η αλήθεια είναι πως από τότε που ανέλαβε δήμαρχος ο Καμπόσος κάθε χρόνο η πόλη προσθέτει και κάτι παραπάνω στον εορταστικό προγραμματισμό της για να φέρει όλους όσο πιο κοντά μπορεί στον "πνεύμα των Χριστουγέννων".

Φέτος ο δήμος λοιπόν δίνει τα χέρια με τον Εμπορικό συλλόγο της πόλης στις 30 Νοεμβρίου, στο ξεκίνημα των εκδηλώεων, με το άναμα του Χριστουγγενιάτικου δέντρου και όλοι μαζί θα συμβάλλουν στην τόνωση του ηθικού, της διάθεσης και της αγοραστικής κίνησης.

Εκείνη την ημέρα ο δήμος εκτός του δέντρου και του χριστουγεννιάτικου διακοσμου, υπόσχεται εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα γεμίσουν την πλατεία με φωνές και παιδικά χαμόγελα αλλά μια μεγάλη συναυλία πολύ  γνωστού καλλιτέχνη το όνομα του οποίου παραμένει κρυφό,και από την άλλά οι έμποροι που θα κάνουν προσφορές στα εμπορικά καταστήματα όλη την ημέρα .
Πόσο πιο καλός οιωνός από μια κοινωνία που επιζητά το ίδιο με τον δήμο της; Χαρά -μουσικές-εκδηλώσεις- οικογένειες και παιδικά χαμόγελα- στον όμορφο διάκοσμο του Χριστουγεννιάτικου Αργους, που δεν θα στερηθεί ούτε ούτε ένα ίχνος από   την φωτεινή πανδαισία φέτος  (αφού ο δήμος έχει και εδώ προνοήσει με φώτα led) και τα καταστήματα να ακολουθούν στο ίδιο τέμπο.
Και αυτή η χαρά είναι μεταδοτική. Όσο πιο πολλοί τόσο πιο όμορφη η πόλη μας. Διακοσμείστε όλοι τα σπίτια σας, τους κήπους και τα μπαλκόνια σας. Τα έχουν αναγκη τα παιδιά μας, το έχει ανάγκη η αγορά μας, το έχουμε ανάγκη εμείς οι ίδιοι.

 

 

 

 

 

powered by social2s