Καμπόσος : Όσο είμαι δήμαρχος θα οδηγώ στην δικαιοσύνη όσους συκοφαντούν και προσβάλλουν το τόπο μας

Καμπόσος : Όσο είμαι δήμαρχος θα οδηγώ στην δικαιοσύνη όσους συκοφαντούν και προσβάλλουν το τόπο μας

"15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ!!!!

Μετα από 20 μέρες ακούω κάτι μισόλογα και ΕΠΑΝΆΛΗΨΗ των συκοφαντιων , ωραιότατα λοιπόν , θα ακολουθήσει και η ΑΓΩΓΗ γιατί το γηροκομείο Άργους και η ΚΙΒΩΤΌΣ έχουν ανάγκες και χρειάζονται χρήματα. 
Όσο είμαι δήμαρχος θα οδηγώ στη δικαιοσύνη όσους προσπαθούν να συκοφαντησουν , να προσβάλλουν και να μειώσουν το δήμο ΜΑΣ , ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ , ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ , ΟΥΤΕ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΗΣΩ, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΣΑ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΏΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ !"

Eίναι η χθεσινή ανάρτηση του δημάρχου Άργους Μυκηνών στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb όπου κάνει για μια ακόμα φορά σαφές πως προχωρεί σε αγωγή αφού συνεχίζονται τα μισόλογα και οι συκοφαντίες.

Ο Καμπόσος είναι αποφασισμένος να μην αφήσει λέξη κάτω να πέφτει και να αφορά τον ίδιο και το έργο του. Στην δικαιοσύνη όλα και όχι οπως θα ήθελαν πολλοί στο κουτσομπολιό των καφενείων. Δεν έχει χρόνο για τέτοια. 

powered by social2s