Και από τον Πέτρο Διολίτση ζήτησε συγγνώμη ο "Αγαμέμνονας" Νίκος Μποζιονέλος

Και από τον Πέτρο Διολίτση ζήτησε συγγνώμη ο "Αγαμέμνονας" Νίκος Μποζιονέλος

"Για όλα αυτά τα συκοφαντικά και απαράδεκτα που γράφηκαν από τον διαχειριστή της σελίδας στο fb ΑΓΑΜΈΜΝΟΝΑΣ κατά την διάρκεια των περασμένων εκλογών αναρτήθηκε

σήμερα από τον ίδιο μια δημόσια συγγνώμη, σημείωσε ο Πέτρος Διολίτσης πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ, που είχε μπει και εκείνος στο στόχαστρο του "Αγαμέμνονα".

Κι εγώ και ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος προσφύγαμε στην δικαιοσύνη, η οποία θα έδινε βαρύτατες ποινές αν δικαζόταν η υπόθεση.Ο Δήμαρχος μου ζήτησε να δεχτούμε την συγγνώμη του και να μην προχωρήσουμε.ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ! Δεν μπορεί κανείς να λασπολογεί κρυμμένος πίσω από έναν υπολογιστή! Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έκανε άψογα και ταχύτατα την δουλειά της και γιαυτό αξίζουν στην υπηρεσία πολλά συγχαρητήρια" αναφερει  μετά την δημόσια συγγνώμη του διαδικυακού" Αγαμέμνονα" κατά κόσμο Νίκου Μποζιονέλου -δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα χθες ο Νίκος Μποζιονέλος μετά την αποκάλυψη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πως τελικώς ήταν εκείνος ο οποίος εκτόξευε λίβελους κατά του δημάρχου Αργους Μυκηνών και κατά του προέδρου της ΔΕΥΑΑΡΜ Πέτρου Διολίτση υποχρεώθηκε για να μην προχωρήσει η δίκη ,μετά την αγωγή που κατέθεσε ο δήμαρχος για συκοφαντική δυσφήμιση να ζητήσει δημοσίως σγγνώμη και να ομολογήσει πως όλα αυτά που ισχυριζόταν  κατά την προεκλογική περίοδο ήταν ψεύδη ασύστολα.

Στγκεκριμένα αναφέρει ο "Αγαμέμνονας"

 

Ως διαχειριστής της εφαρμογής μέσου κοινωνικής δικτύωσης Facebook, με username/όνομα χρήστη «Αγαμέμνονας» με url/ιστότοτπο facebook.com/menios/argos/ και «λογαριασμό» @menios.argos» κατά τους μήνες Μάρτιο, Μάϊο έως και Ιούνιο 2019 (αλλά και παλαιότερα από τις 08.11.2016), εγώ, ο Νικόλαος Μποζιονέλος του Παναγιώτη, έχοντας πρόθεση να προσβάλω παράνομα και να αποδομήσω τη δημόσια και ιδιωτική εικόνα του κ.Πέτρου Διολίτση συνολικά στην ελληνόφωνη κοινότητα όπου γης και ειδικότερα στην κοινωνία της περιφερειακής ενότητας Αργολίδας και στο δήμο Άργους-Μυκηνών, συνέταξα, επιμελήθηκα και ανήρτησα στον ως άνω ιστότοπο διάφορα κείμενα τους μήνες Μάρτιο έως και Ιούνιο 2019, φέροντα την υπογραφή/ψευδώνυμο «Αγαμέμνονας», τα οποία είναι στο σύνολό τους ψευδή, συκοφαντικά και εξυβριστικά για τον κ. Πέτρο Διολίτση.


Με τις συγκεκριμένες αναρτήσεις μου τον εξύβρισα και προσέτι ισχυρίσθηκα ψευδώς, εν γνώσει του ψεύδους τους, ότι ο κ. Πέτρος Διολίτσης εμπλέκεται σε επιλήψιμες ηθικά και νομικά πράξεις. Η αλήθεια την οποία άριστα γνώριζα ή όφειλα να γνωρίζω, και σε κάθε περίπτωση να διασταυρώσω, ως δημοσιογράφος, προτού προβώ στις ως άνω αναρτήσεις είναι ότι o, κ. Πέτρος Διολίτσης, ουδέποτε ενήργησε όπως διατύπωσα στις αναρτήσεις μου. Με τις ως άνω αναρτήσεις μου προσέβαλα απρόκλητα την προσωπικότητα του και για τούτο ζητώ συγγνώμη.

Δηλώνω ότι σέβομαι και υπολήπτομαι τον κ. Πέτρο Διολίτση, τότε Πρόεδρο της ΚΕΔΑΜ και νυν Πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ. Εκφράζω τη βαθιά λύπη και μεταμέλειά μου για τις συγκεκριμένες αναρτήσεις μου και ζητώ συγγνώμη κατά πρώτον από τον ίδιο και κατά δεύτερον από τους αναγνώστες («φίλους») μου στο Facebook, για τις εκφράσεις, τους χαρακτηρισμούς και τα υπονοούμενά μου για τον κ. Πέτρο Διολίτση. Παρακαλώ η συγγνώμη μου να γίνει δεκτή τόσο από τον ίδιο, όσο και από τους συνεργάτες του, τους οποίους προσέβαλα και στενοχώρησα με τα δημοσιεύματα αυτά. Αναγνωρίζω δε ότι ο κ. Πέτρος Διολίτσης πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ και νυν Πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ, κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων του, μόνο καλό έχει να προσφέρει στο δήμο.

 

 

 powered by social2s