Τουρισμός για Όλους 2022: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα tourism4all – Τα κριτήρια για το voucher 150 ευρώ

Τουρισμός για Όλους 2022: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα tourism4all – Τα κριτήρια για το voucher 150 ευρώ

Μέσα σε δύο εβδομάδες, αναμένεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, να έχει ανοίξει η πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους»,

όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη 29/06 η Υφυπουργός Τουρισμού, κ. Ζαχαράκη.

Πιο αναλυτικά, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2022», σειρά αναμενόταν να πάρουν αμέσως μετά οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», μέσω της πλατφόρμας tourism4all.gov.gr.


Η επιταγή θα δοθεί σε 200.000 πολίτες που θα κληρωθούν από τις αιτήσεις που θα υποβληθούν. Εφόσον είναι περισσότεροι οι συμμετέχοντες, τότε θα υπάρξει κλήρωση για το ποιοι θα πάρουν το voucher 150 ευρώ.

Η πλατφόρμα θα μείνει ανοικτή για λίγες ημέρες. Ο στόχος ήταν οι επιταγές να αρχίσουν να χρησιμοποιούνται από τις 5 Ιουλίου, όμως ο νέος χρονικός ορίζοντας που έδωσε η κ. Ζαχαράκη πάνε την κλήρωση για πιο μετά μέσα στον Ιούλιο, ανάλογα με το πότε θα ανοίξει τελικά το tourism4all.gov.gr.

Οι αλλαγές
Φέτος λέγεται ότι προστίθεται μια ακόμα κατηγορία και αυτή είναι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί διευκρινίσεις, όμως, είναι πολύ πιθανό πως το voucher θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί και για φαγητό και ποτό.

powered by social2s