Μπες εδω και βοηθησε και εσυ να βρεθει το αγνοουμενο Boeing

Μπες εδω και βοηθησε και εσυ να βρεθει το αγνοουμενο Boeing

aeroskafos-boeing-doryforos-570-800x450

Η εξαφάνιση του μοιραίου Boeing των Malaysia Airlines, έχει προκαλέσει παγκόσμιο ενδιαφέρον με πολλές χώρες και ειδικές υπηρεσίες να είναι αρωγοί στις αγωνιώδεις έρευνες στην νοτιοανατολική Ασία για τον εντοπισμό του.

Τις τελευταίες ώρες πολλές είναι οι εικόνες που απεικονίζονται λευκά αντικείμενα σε διάφορα σημεία του Βιετνάμ που θεωρούνται πως είναι συντρίμμια του αεροσκάφους ωστόσο τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Τώρα, μετά από έξι μέρες όπου το μοιραίο αεροσκάφος είναι αγνοούμενο μπορούμε όλοι μας από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν είμαστε να βοηθήσουμε στις έρευνες μέσω δορυφόρου.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όλοι μας είναι να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας και να βοηθήσουμε.

Μπείτε ΕΔΩ προκειμένου να βοηθήσετε στις έρευνες

Την ίδια ώρα οι αμερικανικές αρχές που ερευνούν την εξαφάνιση του αεροσκάφους της Malaysia Airlines εκτιμούν ότι το Boeing παρέμεινε στον αέρα για περίπου τέσσερις ώρες μέχρι τη στιγμή που έδωσε το τελευταίο του στίγμα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Wall Street Journal, το οποίο επικαλείται δύο άτομα που γνωρίζουν λεπτομέρειες για τις έρευνες.

Η είδηση αυτή βλέπει το φως της δημοσιότητας την ώρα που οι αρχές παραμένουν αβέβαιες ως προς το που να αναζητήσουν το αεροπλάνο το οποίο αγνοείται από το Σάββατο λίγο μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η πληροφορία αυτή αυξάνει την πιθανότητα το αεροπλάνο με 239 επιβαίνοντες να ταξίδεψε για εκατοντάδες επιπλέον μίλια υπό άγνωστες ακόμη συνθήκες. Το τελευταίο στίγμα του στα ραντάρ δόθηκε το Σάββατο λίγο μετά τη 1:30 πμ (τοπική ώρα), δηλαδή λιγότερο από μία ώρα μετά την απογείωσή του από την Κουάλα Λουμπούρ, κι ενώ πετούσε βορειοανατολικά κατά μήκος του Κόλπου της Ταϊλάνδης και κατευθυνόταν προς το Πεκίνο.

Εμπειρογνώμονες και αξιωματούχοι των υπηρεσιών εθνικής ασφαλείας εκτιμούν ότι το αεροπλάνο βρισκόταν στον αέρα για περισσότερες από πέντε ώρες με βάση τα δεδομένα που εξέτασαν και τα οποία αποστέλλονται αυτόματα στις υπηρεσίες εδάφους του αεροδρομίου από τους κινητήρες του Boeing 777 στο πλαίσιο μίας διαδικασίας ρουτίνας για τη μηχανική συντήρησή τους, προσθέτει το δημοσίευμα.

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *