6 κανόνες για ένα φιλί που δε θα μπορέσει να ξεχάσει… ποτέ!

6 κανόνες για ένα φιλί που δε θα μπορέσει να ξεχάσει… ποτέ!

Επειδή όλα ξεκινάνε από ένα φιλί, πρέπει να είναι τέλειο. Μάθε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις, ώστε να αφήσεις τον παρτενέρ σου με τις… καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Ian Kerner, PhD, σύμβουλος σχέσεων, ιδρυτής του GoodInBed.com και ένας εκ των δύο συγγραφέων του The Big, Fun, Sexy Sex Book, δίνει τις καλύτερες συμβουλές του για αξέχαστα φιλιά.

1. Σκέψου τη διάθεσή σου που κρύβεται πίσω από το φιλί

“Ο εγκέφαλος είναι το μεγαλύτερο σeξουαλικό όργανo, έτσι σκέψου το συναίσθημα που θέλεις να μεταφέρεις σε αυτόν που φιλάς. Ένα φιλί μπορεί να είναι στοργικό και τρυφερό, μπορεί να είναι παθιασμένο ή μπορεί να είναι λίγο άτακτο” επισημαίνει ο Kerner.

2. Λάβε υπόψη σου το μέρος

“Υπάρχει κάτι που ονομάζεται Θεωρία Μεταφοράς Διέγερσης που λέει ότι αν κάνεις κάτι συναρπαστικό σε ένα συναρπαστικό μέρος, αυτό το αίσθημα μεταβιβάζεται. Φίλα τον αγαπημένο σου μπροστά σε κόσμο, ενώ χορεύεται ή κάπου ψηλά με ωραία θέα. Σύμφωνα με τον Kerner, όλα είναι μέρος του φιλιού.

3. Δώσε βάση στα… ηχητικά εφέ

“Ένα φιλί, σε συνδυασμό με λίγο λαχάνιασμα ή ψιθύρισμα στο αυτί του μπορεί να είναι πολύ συναρπαστικό!” τονίζει ο ειδικός.

4. Φόρα ή μην φοράς κραγιόν

Και τα δύο επιτρέπονται. Μια μικρή ποσότητα κραγιόν μπορεί μάλιστα να αυξήσει τη διέγερση. Από την άλλη όμως, η υπερβολική ποσότητα μπορεί να απωθήσει τον άλλον. Μην ξεχνάς ότι οι άντρες σε θέλουν όμορφη…φυσικά!

5. Μην ξεχνάς ποιον φιλάς

Ξέρεις τι σου αρέσει, αλλά πρέπει να ανακαλύψεις και τις προτιμήσεις του συντρόφου σου. Ενώ σε κάποιους αρέσει το γαλλικό φιλί, κάποιοι άλλοι μπορεί να θέλουν κάτι διαφορετικό.

6. Μην προσπαθείς υπερβολικά

“Τα φιλιά πρέπει να είναι φυσικά, γνήσια και να συνδέονται με την κάθε στιγμή” υποστηρίζει ο Kerner. Μην προσπαθείς να γίνεις “φανταστική” ή “παθιασμένη” την ώρα που φιλάς – αν το φιλί σου φαίνεται ψεύτικο, θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Απόλαυσε απλά τη στιγμή και θα το κάνει κι ο άλλος.

———————————————-

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ

ΚΑΝΤΕ LIKE ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FB ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ


ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Ειδήσεις από την Αργολίδα, την Ελλάδα και τον Κόσμο. 24 χρόνια στην ενημέρωση, 8 χρόνια στο διαδίκτυο. Επικοινωνία: gmoustair@gmail.com – giomoustair@gmail.com – 6945984769 – 6998208172

para

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *