Ο Γεωργοπουλος ξεκινησε την ενημερωση του απο τον Καμιζη

Ο Γεωργοπουλος ξεκινησε την ενημερωση του απο τον Καμιζη

Καμιζής Γεωργόπουλος

Ο Γιάννης Γεωργόπουλος ξεκίνησε την ενημέρωσή του και την καταγραφή των προβλημάτων του Δήμου Ερμιονίδας σε συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμιζή. Το σχετικό δελτίο τύπου μας ενημερώνει:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος αρχίζει τη διαδικασία ενημέρωσης και καταγραφής των προβλημάτων στο Δήμο Ερμιονίδας.

Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την άμεση επαφή με τις υπηρεσίες, τους εποπτευόμενους φορείς του Δήμου Ερμιονίδας, τους Συλλόγους, τα σωματεία, τις κοινωνικές ομάδες και τις πρωτοβουλίες πολιτών του Δήμου μας, με σκοπό, μέσα από το διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, την συνδιαμόρφωση προγράμματος διαχείρισης των υποθέσεων του Δήμου και των Δημοτών για την ευνοϊκότερη αντιμετώπισή τους.

Ο κ. Γεωργόπουλος ξεκίνησε τις επαφές, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013, επισκεπτόμενος το Δημαρχείο Ερμιονίδας στο Κρανίδι, όπου ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμιζή για τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος και οι υπηρεσίες του, τους τρόπους με τους οποίους επίκειται η λύση τους, καθώς και η πορεία ένταξης έργων του Δήμου μας σε Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

One Comment

  • Κατερίνα30. Dec, 2013

    Σοβαρά? Τώρα ξεκίνησε τις επαφές με τον Καμιζή ο Γεωργόπουλος? Είστε μακρα γελασμένοι, αν εξαιρέσεις την φορά που έβαλε υποψηφιότητα ο ίδιος και ψήφισε τον εαυτό του όλο τον υπόλοιπο καιρό ΚΑΜΙΖΗ ψήφιζε ο κύριος να διαγραφεί τώρα από την ΝΔ προδότη!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *