Βρισκομαστε μια “ανασα” πριν απο την επανεκδοση του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!

Βρισκομαστε μια “ανασα” πριν απο την επανεκδοση του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ!

SONY DSC

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα το καλοκαίρι του 2011, με την παράλληλη ψήφιση του μεσοπροθέσμου προγράμματος, που δεκαπλασίασε(!) το κόστος αποστολής των εφημερίδων, καθώς και η εχθρική, τουλάχιστον, αντιμετώπιση από πολλαπλώς ευεργετηθέντα από την εφημερίδα αυτοδιοικητικό ήσαν οι λόγοι που με οδήγησαν στην αναστολή της έκδοσης τον Αύγουστο του 2011. Βέβαια, ποτέ δεν θέλησα να το πάρω απόφαση ότι μια προσπάθεια που αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες κόσμο, κυριάρχησε στην Ερμιονίδα και έγγισε τις 1.000 εκδόσεις, θα τελείωνε έτσι… “άδοξα”. Το ίδιο από την πλευρά τους μου έδειξαν, με κάθε τρόπο, πολλοί από τους φίλους συνδρομητές.

Τώρα, δυο και κάτι χρόνια μετά, όλα συντείνουν, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες, στο να κυκλοφορήσει ξανά ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. Πολλοί είναι οι παράγοντες που μας κάνουν να προσανατολιζόμαστε προς την επανέκδοση. Δεν είναι του παρόντος σημειώματος. Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι θα κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ, σε μορφή FREE PRESS, εβδομαδιαίος και τουλάχιστον σε 1.000 φύλλα στην Ερμιονίδα. Δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμα στο κατά πόσο θα υπάρχει σ’ αυτόν και θεματολογία από τους άλλους Δήμους της Αργολίδας και σε τι αριθμό φύλλων θα κυκλοφορήσει τελικά. Κοντός ψαλμός Αλληλούια…

Γιώργος Ν. Μουσταΐρας

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

One Comment

  • Σπύρος Μασούρης22. Nov, 2013

    Με το καλό Γιώργο να ξεκινήσεις και πάλι τον αγώνα και να βρεθούμε στις επάλξεις γιατί η Ένωση νομίζω ότι θέλει δουλειά. Σπύρος Μασούρης, εφημερίδα ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΗ.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *