Οι γυναίκες έδωσαν σχήμα και μέγεθος στο… ανδρικό πέος!

Οι γυναίκες έδωσαν σχήμα και μέγεθος στο… ανδρικό πέος!

penis

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το ανθρώπινο πέος να έχει το σχήμα που έχει; Γιατί ας πούμε να μην είναι στρογγυλό, τετράγωνο ή τριγωνικό; Το πέος λοιπόν, έχει το σχήμα που όλοι (και όλες) γνωρίζουμε, εξαιτίας της ανάγκης του ανθρώπου για “διαιώνιση” του είδους, αλλά και της φυσικής εξέλιξης. Διαβάστε παρακάτω, πώς πιθανόν να εξελίχθηκε το ανθρώπινο πέος, ωστε να έχει την μορφή και το μέγεθος που εχει σήμερα.

Σύμφωνα με έρευνες που πραγματοποίησαν επιστήμονες που ειδικεύονται στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους, το πέος έχει το σχήμα και το μέγεθος που γνωρίζουμε σήμερα εξαιτίας του… γυναικείου κόλπου. Αλλα ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή : Ήδη απο τις αρχές του 20ού αιωνα, οι επιστήμονες παρατήρησαν οτι ο αρσενικός άνθρωπος, αν και είναι μικρόσωμος σε σχέση με άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά, εντούτοις είναι το μόνο από αυτά τα θηλαστικά που σε στύση, έχει τόσο μεγάλο γεννητικό όργανο. Ο μέσος όρος μάλιστα του ανθρώπινου πέους σε στύση, είναι από 10,5 εκατοστά μέχρι και 16 εκατοστά.

Ο χιμπατζής για παράδειγμα, έχει πέος με το μισό ή και λιγότερο από το μισό μέγεθος και μήκος του ανθρώπινου. Πού λοιπόν να οφείλεται αυτό ; Έχοντας τα παραπάνω σαν δεδομένο, οι ερευνητές άρχισαν να αναρωτιούνται αφενός γιατί ο άνθρωπος να έχει ένα τόσο μεγάλο πέος (μέγεθος), σε σχέση με τα άλλα θηλαστικά και αφετέρου γιατί το πέος του να… έχει το γνωστό σχήμα και όχι κάποιο άλλο π.χ τριγωνικό ή στρογγυλό ;

Οι γυναίκες “έπλασαν” το πέος !

Για να μπορέσουν να δώσουν μια λογική απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα, οι ερευνητές θα έπρεπε να μελετήσουν την ερωτική συμπεριφορά του ανθρώπου, κατά την προϊστορική εποχή, πρίν απο χιλιάδες χρόνια οταν βρισκονταν ακόμα σε ημιάγρια κατάσταση. Μετά απο πολύχρονες μελέτες, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα, ότι στην προϊστορική εποχή, οι άνθρωποι προκειμένου να επιβιώσουν και να μεταφέρουν τα γονίδια τους με ασφάλεια στις επόμενες γενιές, πραγματοποιούσαν πολλές ερωτικές επαφές με διαφορετικούς συντρόφους μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν σύνηθες φαινόμενο, τρείς, τέσσερις ή έξι άνδρες να επιχειρούν να κάνουν παιδί με την ίδια γυναίκα, μέσα σε μικρά χρονικά διαστήματα. Με το πέρασμα των αιώνων και όσο ο ανθρώπινος οργανισμός εξελίσσονταν, ο γυναικείος κόλπος διαμόρφωσε το μέγεθος και το σχήμα του ανδρικού πέους, ώστε αυτός που έχει το κατάλληλο μέγεθος και σχήμα, να έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες το σπέρμα του να γονιμοποιήσει το θυληκό. Τα αρσενικά εκείνα, που το σπέρμα τους δεν είχε να διανύσει μεγάλη απόσταση μέσα στον κόλπο (λόγο μεγέθους και σχήματος του πέους), είχαν το “προβάδισμα” να αποκτήσουν απογόνους.

Με το πέρασμα εκατοντάδων χιλιάδων χρόνων λοιπόν, το ανδρικό πέος προσαρμόστηκε παίρνοντας την συγκεκριμένη μορφή και σχήμα προκειμένου το σπέρμα του να μην μπορεί να “εκτοπιστεί” από τους ανταγωνιστές του και να φθάνει βαθύτερα προκειμένου να αποκτήσει απογόνους. Αν σκεφτεί κανείς ότι το ανδρικό σπέρμα μπορεί να διατηρηθεί στον γυναικείο κόλπο για περισσότερες από 48 ώρες, είναι σαφές ότι ο… συναγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος!

Επίλογος

Το φαλλικό, λοιπόν, σχήμα είναι το ιδανικό για να εισέρχεται και να προσαρμόζεται στον γυναικείο κόλπο για την αναπαραγωγή.

troktikaras.com

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *