Σαγιονάρες τέλος στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων! Ντους με τα… άρβυλα!

Σαγιονάρες τέλος στα Κέντρα Νεοσυλλέκτων! Ντους με τα… άρβυλα!

20130911_373851

“Ξεμείναμε από σαγιονάρες”. Οι περικοπές και οι οικονομίες οδηγούν σε μικρές δυσάρεστες εκπλήξεις τους νεοσύλλεκτους που κατατάσσονται .

Όπου τα αποθέματα τελειώνουν σε οτιδήποτε αντικατάσταση δεν υπάρχει.

Στο Μεσολόγγι λοιπόν όπως καταγγέλουν στο Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων τους ανακοίνωσαν ότι “σαγιονάρες γιοκ”.

Όπως τους εξήγησαν οι αρμόδιοι υπαξιωματικοί και αξιωματικοί δε θα τους έδιναν σαγιονάρες όπως προβλέπεται γιατί τα αποθέματα τελείωσαν.

Στην ερώτηση γιατί ο στρατός δε φρόντισε να προμηθευτεί νέο υλικό η δικαιολογία στο ΚΕΝ Μεσολογγίου ήταν ότι έχει προκηρυχτεί διαγωνισμός αλλά θα καθυστερήσει καθώς υπάρχουν ενστάσεις των εταιρειών! Έτσι, οι δυο προηγούμενες σειρές κατάταξης και τουλάχιστον οι δύο επόμενες δε θα παραλάβουν σαγιονάρες, σύμφωνα με τα λόγια αξιωματικού.

Οι επίδοξοι και κατά φαντασία  “Ράμπο” που θα αρχίσουν να σχολιάζουν με κακεντρέχεια τους νεοσύλλεκτους που θα πρέπει να πηγαίνουν για μπάνιο -όποτε μπορούν- με τις αρβύλες καλό θα είναι να θυμηθούν ότι στα “ηρωiκά δικά τους χρόνια” που πάντα τα συγκρίνουν με το σήμερα,τουλάχιστον είχαν…σαγιονάρες. Στα διαλείμματα των “εχθροπραξιών” που ποτέ δεν έζησαν βέβαια αλλά που ήταν (;) έτοιμοι να ζήσουν.

dete.gr

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *