Σκοτωθηκε σε συμπλοκη ο αλβανος δραπετης Μαριαν Κολα

Σκοτωθηκε σε συμπλοκη ο αλβανος δραπετης Μαριαν Κολα

Σκοτώθηκε  ο Μαριάν Κόλα

Νεκρός από τα πυρά αστυνομικών έπεσε σήμερα τα ξημερώματα στην περιοχή Βροσίνας Θεσπρωτίας ο αλβανός κακοποιός Μαριάν Κόλα, ο οποίος ήταν δραπέτης των φυλακών Τρικάλων.

Μαζί του ήταν και ο 27χρονος συνεργός του Ιλίρ Κούπα ο οποίος κατάφερε να διαφύγει και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του σε δασική περιοχή.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο νεκρό Μαριάν Κόλα, πέρα από το Καλάσνικοφ, βρέθηκαν μία χειροβομβίδα στην τσέπη του και ένα σακίδιο με γεμιστήρες, χειροβομβίδες αλλά και μαγειρεμένα φαγητά. Η εμφάνισή του τους οδηγεί στο συμπέρασμα ότι τις τελευταίες δύο εβδομάδες οι δραπέτες δεν κρύβονταν στο δάσος αλλά είχαν βρει καταφύγιο σε κάποιο σπίτι.

Οι άνδρες των ΕΚΑΜ τους εντόπισαν μετά τις 4 τα ξημερώματα να κινούνται πεζοί κοντά στο ποταμό Καλαμά, έξω από το χωριό Βροσύνα προκειμένου να διαφύγουν στην Αλβανία. Εκεί έγινε η συμπλοκή των αστυνομικών με τους Αλβανούς κακοποιούς, στην οποία σκοτώθηκε ο Μαριάν Κόλα, ενώ κατόρθωσε να ξεφύγει ο συνεργός του, Ιλίρ Κούπα.

Στο σημείο αυτό είχαν χαθεί τα ίχνη των δύο καταζητούμενων δραπετών πριν από 15 ημέρες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι άνδρες των ΕΚΑΜ παρέμεναν στην περιοχή καθώς υπήρχε η βεβαιότητα ότι οι επικίνδυνοι Αλβανοί δραπέτες δεν είχαν κατορθώσει να περάσουν τον ποταμό Καλαμά και να διαφύγουν στην πατρίδα τους.

Κατά την συμπλοκή τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, άνδρας των ΕΚΑΜ και σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, φέρει διαμπερές τραύμα στην κνήμη.

Πηγές: tovima.gr & ethnos.gr

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *