Ευρεια συσκεψη για να προχωρησουν τα εργα στο λιμανι του Ναυπλιου

Ευρεια συσκεψη για να προχωρησουν τα εργα στο λιμανι του Ναυπλιου

Ευρεια συσκεψη για να προχωρησει το εργο στο λιμανι του Ναυπλιου

Δρομολογήθηκαν οι ενέργειες προκειμένου να ξεπεραστούν και οι τελευταίες γραφειοκρατικές διαδικασίες και να προχωρήσει το έργο της εκβάθυνσης του λιμανιού του Ναυπλίου σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες στην Τρίπολη .

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο γενικός γραμματέας, αποκεντρωμένης διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου Σπυρίδων Μαρίνος και υπηρεσιακοί παράγοντες .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εργασίας που έγινε σε πολύ καλό κλίμα παρουσιάστηκε αναλυτικά η υφιστάμενη κατάσταση και όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν στη σημασία που έχει για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής το λιμάνι του Ναυπλίου, οπότε και θα πρέπει να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες για ολοκλήρωσης τόσο της εκβάθυνσής του τόσο και της άμεσης εφαρμογής του κώδικα ασφαλείας.

Μετά το τέλος της σύσκεψης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων μας διαβεβαίωσε ότι είμαστε στην τελική φάση για την ολοκλήρωση των εγκρίσεων αφού ορίστηκε και το χρονοδιάγραμμα για την σύγκλιση του ΠΕΣΠΑ (Περιφερειακό Συμβούλιο Περιβαλλοντικών Αδειοδοτήσεων)

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *