Αυτοι ειναι οι υποψηφιοι δημαρχοι Αργους συμφωνα με τη δημοσκοπηση

Αυτοι ειναι οι υποψηφιοι δημαρχοι Αργους συμφωνα με τη δημοσκοπηση

Αυτοι ειναι οι υποψηφιοι δημαρχοι συμφωνα με τη δημοσκοπηση

Η γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων ΑLCO διενεργεί δημοσκόπηση για την πρόθεση ψήφου όσον αφορά τον δήμο Άργους Μυκηνών. Ο κόσμος έχει να επιλέξει ποιον θα ψηφίσει για δήμαρχο ανάμεσα σε 7 γνωστά πρόσωπα της πολιτικής σκηνής.

Οι υποψήφιοι είναι ο νυν δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, ο τέως δήμαρχος Άργους Δημήτρης Πλατής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σωτήρης Κωτσοβός και Γιώργος Αναγνώστου και ο πολιτευτής της Ν.Δ. Βασίλης Σιδέρης.

Ο Σιδέρης αρνείται ότι σκοπεύει να κατέβει στις επόμενες δημοτικές εκλογές και αυτό το ενδεχόμενο είναι ότι καλύτερο για τον Δημήτρη Καμπόσο που θα γλιτώσει έναν δυνατό αντίπαλο στη διεκδίκηση του δήμου.

Είναι αρκετοί αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Βασίλης Σιδέρης σε περίπτωση που αποφασίσει να κατέβει για δήμαρχος, έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί μιας και ο νυν δήμαρχος Άργους – Μυκηνών έχει μεν φανατικούς φίλους αλλά έχει και φανατικούς εχθρούς, ενώ έχουν ενοχληθεί από τη συμπεριφορά του και άτομα που ανήκουν στο ευρύτερο φιλικό του περιβάλλον.

Μέχρι τις εκλογές βέβαια υπάρχει χρόνος ενώ τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα γίνουν γνωστά το πολύ σε δύο εβδομάδες.

Ιάσονας Μουσταΐρας

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *