“Δυναμικη της ομαδας – Μαθηση μεσω Περιπετειας” στο Αργος

“Δυναμικη της ομαδας – Μαθηση μεσω Περιπετειας” στο Αργος

Δυναμικη της ομαδας - Μαθηση μεσω Περιπετειας στο Αργος

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013, από τις 17:00 ως τις 20:00 στο Εργατικό Κέντρο Άργους, o Κωνσταντίνος Σταματόπουλος θα αναλύσει το θέμα «Δυναμική της Ομάδας – Μάθηση μέσω Περιπέτειας».

Να επισημάνουμε για όσους πολίτες ενδιαφέρονται να εγγραφούν στην Ακαδημία των Πολιτών ότι οι εγγραφές πραγματοποιούνται κάθε μέρα 10:00- 13:00 και τα απογεύματα εκτός Δευτέρας και Τετάρτης 17:00-19:00 στο Εργατικό Κέντρο Άργους.

Ακαδημαϊκοί και διακεκριμένοι ειδικοί επιστήμονες, σε 26 τρίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις (με αντικείμενο στο α΄ εξάμηνο την Ψυχολογία και στο β΄ την Συμβουλευτική) επιχειρούν μια καινοτόμα διάχυση της γνώσης. Η συμμετοχή ανέρχεται στο ποσό των 80 ευρώ και παρέχεται έκπτωση 50% σε άτομα ευπαθών κοινωνικών ομάδων, ανέργους και φοιτητές.

Σημειώνεται ότι η όλη προσπάθεια τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Για κάθε άνθρωπο με ενδιαφέροντα, αναζητήσεις και αγάπη για μάθηση, για την ένταξη σε ένα ιδιαίτερο κοινωνικό δίκτυο γνώσης, για επαφή με τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες, η Ακαδημία των Πολιτών αποτελεί μια ελπιδοφόρα εναλλακτική λύση… Δηλώστε συμμετοχή ΤΩΡΑ!

Περισσότερες πληροφορίες: Γιάννης Κατερίνης, Ελένη Κορδοπίτουλα, τηλέφωνα επικοινωνίας 6973552194.

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *