Καυτα αυτοκινητα και σεξι κοριτσια σε ενα εκρηκτικο μειγμα (Video)

Καυτα αυτοκινητα και σεξι κοριτσια σε ενα εκρηκτικο μειγμα (Video)

Τα απολύτως απαραίτητα φορούν τα κορίτσια που φωτογραφίζονται για το ημερολόγιο της εταιρίας AmericanMuscle. Δείτε το βίντεο.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε αν είναι σωστή ιδέα να κάνετε κλικ σε αυτό το βίντεο, θα σας απαλλάξουμε από την απόφαση αυτή και θα σας πούμε ότι το βίντεο δεν είναι κατάλληλο για όσους εργάζονται .

Τούτου λεχθέντος, όμως, δεν χρειάζεται να σας πούμε ότι αυτό το βίντεο είναι κάτι που κάθε θερμόαιμος άνδρας σε αυτόν τον πλανήτη θα πρέπει να παρακολουθήσει.

Η εταιρία AmericanMuscle , μια αμερικάνικη εταιρία που ειδικεύεται στην βελτίωση των Ford Mustang ετοιμάζει το ημερολόγιο του 2013, το οποίο θα είναι σύντομα διαθέσιμο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού έναντι 19,99 δολαρίων. Το βίντεο, από την φωτογράφηση για το ημερολόγιο, μας δείχνει τα καυτά αυτοκίνητα και τα σέξι μοντέλα, τα οποία ανεβάζουν την λίμπιντο λόγω του ελαφρού ντυσίματός τους.

Όχι, δεν είναι εντελώς γυμνά, αλλά τα όσα φορούν είναι τα άκρως απαραίτητα προκειμένου το ημερολόγιο να μην κριθεί ως ακατάλληλο για ανηλίκους.

news247.gr

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *