Οι ληστες της Παρου που “χτυπησαν” σε Αργολιδα και Σπετσες (video)

Οι ληστες της Παρου που “χτυπησαν” σε Αργολιδα και Σπετσες (video)

Μετά από τέσσερις μέρες ερευνών η αστυνομία πιστεύει ότι βρίσκεται στα ίχνη των στυγερών δολοφόνων του 53χρονου στην Πάρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες φαίνεται να γνωρίζει τον εγκέφαλο της σπείρας κακοποιών. Πρόκειται για έναν 42χρονο, που έχει το παρατσούκλι «τιμωρός» και φέρεται να έχει σχέση σε μπαράζ ληστειών και εγκληματικών ενεργειών που έχουν γίνει σε Αττική, Αργολίδα, Εύβοια και Σπέτσες.

Επίσης, τα λόγια που απεύθυνε προς τους πελάτες της τραπέζης «Εμείς δεν κλέβουμε τους πελάτες αλλά τα ταμεία» είναι παρόμοια με αυτά άλλων αιματηρών ληστειών.

Από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο «ιδεολόγος» κακοποιός και δολοφόνος συνεργαζόταν τόσο με τον Πάσσαρη όσο και με τον Παλαιοκώστα.

Για την αστυνομία θεωρείται ένας «παλιάς φουρνιάς» σεσημασμένος κακοποιός ο οποίος μάλιστα εκτός από τις ληστείες κατηγορείται εδώ και χρόνια για την δολοφονία ενός Αλβανού επιχειρηματία.

Σημαντικό στοιχείο για την αστυνομία αποτελεί και το καρτοκινητό που φέρεται να χρησιμοποίησε ο 42χρονος ενώ βρισκόταν μέσα στην τράπεζα όπως επίσης είναι σχεδόν σίγουρο ότι από το συγκεκριμένο καρτοκινητό που βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος έδινε οδηγίες και κατεύθυνε τους υπόλοιπους τρεις κακοποιούς.

Από τις προσαγωγές , το οπτικό υλικό και τις μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων έχουν καταλήξει σε μία λίστα υπόπτων και εξετάζουν την παρελθοντική τους δράση αλλά και το προφίλ τους.

Όσο για το αν βρίσκονται ακόμα στο νησί όλα τα σενάρια για την αστυνομία είναι ανοιχτά. Είναι πιθανό να μην βρίσκονται πια στο νησί αλλά τα μπλόκα και οι εξονυχιστικοί έλεγχοι συνεχίζονται τόσο στην Πάρο όσο και σε άλλες περιοχές.

Ανοιχτό παραμένει το σενάριο να είναι Έλληνες και να συνεργάζονται με σπείρα αλλοδαπών , από τους οποίους προμηθεύονται τα κλεμμένα αυτοκίνητα.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Mega

star.gr

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *