Α.Ο.Κρανιδιου: Ανοδος στη Γ΄Εθνικη & μεταγραφες

Α.Ο.Κρανιδιου: Ανοδος στη Γ΄Εθνικη & μεταγραφες

Στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας θα αγωνισθεί η ομάδα του Α.Ο.Κρανιδίου την επόμενη χρονιά 2012-2013.

Ως γνωστόv μετά την παραίτηση του Λεωνιδίου, που πέρυσι ήταν πρώτο στο πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Ανδρών ΑργολιδοΚορινθίας, (ΕΣΚΑΚ), η Ένωση Μπάσκετ, μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ), προχώρησαν στην εφαρμογή του κανονισμού που προβλέπει ότι η δευτεραθλήτρια ομάδα παίρνει την θέση της πρωταθλήτριας ομάδας που οικειοθελώς δεν θα
συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Ανδρών.
Έτσι ο ΑΟΚ θα συμμετάσχει στον 1ο όμιλο του νότου μαζί με άλλες 11 ομάδες (Κεραυνός Αιγίου, Ποσειδών Λουτράκιου, Ολυμπιονίκης Αρχ. Ολυμπίας, Ζάκυνθος, Αγρίνιο, Καλαμάτα, Γαλάτσι, Νίκη Αμαρουσίου, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Πόλις Καλλιθέας, Αετός Γ.Α.Σ).

Η εξέλιξη αυτή, σύμφωνα με το Δ.Σ του Α.Ο. Κρανιδίου, χαρακτηρίζεται θετική αφού έτσι ανταμείβονται οι προσπάθειες του Συλλόγου για την εκμάθηση του Μπάσκετ και την διατήρηση των ομάδων του σε υψηλό επίπεδο.

Στον μεταγραφικό τομέα μεγάλη επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί η επιστροφή του Παναγιώτη Ευστρατίου, ο οποίος ξεκίνησε από της ακαδημίες του συλλόγου το 2000-01, και το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στου Ζωγράφου. Μετά από πολύχρονη και πετυχημένη παρουσία σε ομάδες Α2,Β,Γ Εθνικής Ανδρών, ο Παναγιώτης, περισσότερο ώριμος από ποτέ, αναμένεται να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό μέσα στην ρακέτα για την του Κρανιδίου.
Άλλη μία επιστροφή για τον Α.Ο.Κ είναι αυτή του Αλέξανδρου Δαγρέ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Α.Ο.Ερμιόνης.

Paratiritis-news.com

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ - Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα Ε-mail: paratiritisargolida@gmail.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *